Hvordan rengjøre med mikrofiber produkter

November 2

Mens Mikrofiberkluter er fortsatt popularitet i USA, har de blitt en hit i Europa siden 1980, ifølge folk på mikrofiber-produkter, LTD.Det er mange fordeler til design av Mikrofiberkluter, som bruk av færre kjemikalier og mindre vann. Mikrofiber produsenter, for eksempel mikrofiber-produkter, LTD, sier at kjemikalier ikke er nødvendig for mange rengjøring programmer fordi mikrofiber er så effektiv ved swabbing opp skitt og smuss. I motsetning til bomull fiber har mikrofiber kanaler som fange og holde skitt til kluten er renset.

Instruksjoner

Rengjøring med en mikrofiberklut

•Våt kluten. Og dyppe klut i en bøtte vann. Start med rent vann til du finner ut om ekstra kjemikalier er nødvendig.

•Wring ut av mikrofiberklut. Hvis kluten er dryppende våt, vil det ikke være effektiv på rengjøring. Mikrofiber-produkter sier at hvis det er for vått vil forlate strek markerer på overflaten er det rengjøring. For beste rengjøringsresultater, sikre er fuktig. Tørk området som skal rengjøres.

•Rengjør kluten. Det er en grense for hvor mye en mikrofiberklut kan holde. Hvis det blir for skitten, er det tid å hvitvaske det.Mikrofiberkluter kan være maskin vasket. Imidlertid ikke Legg tøymykner. Mikrofiberkluter vil reagere på tøymykner som om det er skitt og prøver å oppta så mye av det de kan. Dette vil gjøre kluten mindre effektive når de brukes.

Rengjøring med en mikrofibermopp

•DIP mopp i en bøtte med klart vann. For de fleste rengjøring programmer, vil ingen ekstra kjemiske være nødvendig. Men hvis rengjøring kjemiske foretrekkes, prøv å blande mindre enn beløpet brukt med en tradisjonell mopp.

•Wring ut moppen. Igjen, som kluten ovenfor, microfiber mopper er mest effektive når de er fuktig, ikke dryppende våt.

•Vaskestasjonen tømmes gulvet som med en tradisjonell mopp.

•Gjenta trinn en til tre etter behov.

Tips og advarsler

  • Mikrofiberkluter er et utmerket valg for "grønn" rengjøring, siden de krever liten eller ingen renhold kjemikalier for å fungere. Ultra-mikrofiber kan absorbere 7 ganger sin egen vekt. Mikrofiber mopper kan rense et større område enn tradisjonelle mopper før måtte være "nytt dyppet."