Hvordan rengjøre med Lysol

November 11

Lysol produkter rent, fjerne lukt og desinfisere mange husholdning overflater. Lysol tilbyr flere former for disse produktene, inkludert spray, konsentrert rengjøringsmidler i flasker, og en renere for mugg, med den ekstra kraften av blekemiddel. Som med alle sterke rengjøringsmidler, bør du ta forholdsregler for å ikke få rengjøringsmidler i øynene eller på huden din. Les alltid etiketten advarsel før du fortsetter.

Instruksjoner

Hvordan rengjøre med Lysol: alle formål konsentrat

•Sett på gummihansker. Bland konsentrat med vann i en ren bøtte, ifølge fortynning anbefalingene fra produsenten. Merk forholdsregler på flasken: Dette produktet kan ikke brukes på virkelige marmor, for eksempel eller ekte tregulv.

•Plasser en ren svamp (eller mopp, for gulv) i løsningen. Tørke eller tørke ned overflater med løsningen. I de fleste tilfeller trenger du ikke å skylle den med vann, men Lysol antyder skylling overflater av før du plasserer mat på dem.

•Tillat overflaten til air-dry eller tørre overflater med et mykt håndkle.

Hvordan rengjøre med Lysol: rengjøring spray

•Sett på gummihansker. Hold flasken halv fot fra overflaten sprøytes. Spray overflaten med produktet.

•La produktet på området, uforstyrret for tidspunktet som er angitt på flasken - for eksempel den Lysol mugg remover som inneholder blekemidler bør forbli på området for fem til 10 minutter. Hvis bruker kjøkkenet renere, la det på overflaten i 10 minutter for optimal desinfisering.

•Tørk overflaten med en fuktig svamp og deretter rense området med rent vann. Tørk overflatene med et håndkle.