Hvordan rengjøre med kullsyreholdig vann

June 11

Hvordan rengjøre med kullsyreholdig vann

Kullsyreholdig vann er forfriskende drikke, men det er også nyttig som en billig, naturlig rengjøringsmiddel, ifølge grønt Amerika. Dette allsidige produktet kan brukes på en rekke overflater i hele hjemmet, og eliminerer behovet for sterke kjemikalier. Det er lett å rengjøre med kullsyreholdig vann siden "bruse" gjør mesteparten av arbeidet for deg. Noe vanlig kullsyreholdig vann vil gjøre triks, club soda, selters vann eller vann med kullsyre.

Instruksjoner

•Rengjør klebrige flekker på gulv. I stedet for skrubbing, hell litt kullsyreholdig vann på gjenstridige flekker og bare tørke tørr.

•Fyll eller spray soda vann på Klesvask, carpet og Møbeltapetsering flekker. Handlingen boblende løfte flekken på overflaten av stoffet så du kan utslette den lett. Gjenta etter behov.

•Shine kjøkken og bad inventar med kullsyreholdig vann. Det er et godt alternativ for chrome, men også gjør underverker på benkeplater og synker. Bare spray og tørk.

•De-fett matlaging panner. Hell noen soda vann i matlaging og bakervarer panner mens de er varm og se bruse oppløse fett og løfte bakt på mat. Fullfør ved å vaske panner som vanlig.

•Vaskestasjonen tømmes vinduene video hjemme eller i bilen med glitrende vann. Fylle en sprayflaske med vann med kullsyre, og spray glass akkurat som du ville gjort med et vanlig rengjøringsmiddel. Tørk glasset med papirhåndkle før det er tørt, for en stripefrie glans.

Tips og advarsler

  • Hold din anretning fylt med kullsyreholdig vann. Ikke bare vil du ha en grunnleggende ingrediens for å lage nydelige drinker, du vil også være forberedt når tøff husholdning rengjøring aktiviteter oppstår.
  • Unngå å bruke flavored kullsyreholdig vann og som det kan etterlate en rest.