Hvordan rengjøre med kremen av Tartar

March 31

Kremen av tartar er kalium hydrogen tartrate, et pulver som er et biprodukt av vin gjæring. Ofte brukt i matlaging, er det også en kraftig naturlig renere. Det er en mild syre, og det kan blandes med andre hushold kramper gjøre rensning løsninger for en rekke bruksområder: aluminium redskaper og Potter, fjerne mineralforekomster og rust og lysere porselen. Det kan finnes i krydder delen av supermarkedet eller antall online på steder som www.wholespice.com.

Instruksjoner

•Mix like deler av kremen av tartar, tre prosent Hydrogenperoksid og vann til å danne en lime. Dette fjerner rust fra bassenger og andre overflater. Dekk rustflekker med lime. La den på for en time, og skyll, gni lett.

•Discolored porselen kan gjøres lysere ved bare å bruke kremen av tartar til overflaten med en fuktig klut.

•For misfarget aluminium gryter og panner, varme en løsning av eddik en spiseskje per vann eller eller to ts kremen av tartar per quart vann i hver panne til misfarging er borte. Redskaper laget av aluminium, messing, bronse eller kobber kan gjennomvt i oppvarmet løsningen også eliminere misfarging.

•For brent på innskudd på området brenner glass eller kokte retter, bruker to ts av eddik og to ts av kremen av tartar. Dobbel oppskriften på større gjenstander. Bruk med en rengjøringsklut og la stå i ti minutter. Deretter vaskes elementet i varme, såpe vann, skrubbe etter behov.

Tips og advarsler

  • Prøv kremen av tartar lim for rengjøring mold og mugg flekker, også.
  • Sitronsaft kan erstatte eddik når rengjøring aluminium, messing eller kobber.
  • Kremen av tartar er en mildere syre enn eddik, men et element eller lampen kan ikke være syrefast nok til å tåle den. Patch test først.