Hvordan rengjøre med Glass-keramisk platetopp rengjøringsmidler

May 11

Hvordan rengjøre med Glass-keramisk platetopp rengjøringsmidler

Mens mange glass-keramisk platetopp ser vakker i kjøkken og kokker mat godt, krever det også jevnlig vedlikehold for å holde det rent og attraktivt. Når du bruker din glass-keramisk kokeplate, forekommer uunngåelig flekker. For best resultat, kan du fjerne disse flekk daglig for å hindre dem fra samler og bli sta. Du må bruke spesielle rengjøringsmidler formulert for glass-keramisk cooktops for vanskelige flekker.

Instruksjoner

•Rengjør din kokeplate med såpevann og en oppvaskkluter etter hele kokeplate er kult (se indikatorlampen å vite når kokeplate kjøler tilstrekkelig). Mette kokeplate sjenerøst med såpevann og tørk med oppvaskkluter. Skyll kokeplate og tørke den med papirhåndklær.

•Kontroller en lime med like deler av natron og vann og lim gjelder gjenstridige flekker. Bruke plast skuresvamp arbeide natron lim inn kokeplate. Du må bruke verktøyet skraping for å skrape på gjenstridige flekker også. Vinkel skraping verktøyet i 30-graders vinkel til kokeplate og skrape brent mat bort. Skyll kokeplate med vann og tørk den med papirhåndklær.

•Apply en spesiell platetopp renere å platetopp når fett og andre brent på vedvarer. Riste flasken rensemiddel godt og bruke den sjenerøst på kokeplate. Spre renere rundt med en fuktig klut og tillate renere å sitte på kokeplate i 15 til 30 minutter. Skrubbe på renere med plast skuresvamp å fjerne gjenstridige flekker. Skyll kokeplate med vann og tørk den med papirhåndklær.

Tips og advarsler

  • Prøv å holde kokeplate så rent som mulig. Hvis du gjentatte ganger koker med flekker allerede eksisterende på kokeplate, kan du gjøre flekker enda mer sta og vanskelig å fjerne.
  • Aldri bruk generelle skure pulver eller metall scouring pads for å rengjøre en glass-keramisk kokeplate. Disse rengjøring verktøy kan skade overflaten av kokeplate.