Hvordan rengjøre med Febreze

September 29

Hvordan rengjøre med Febreze

Først introdusert i 1990, skiller Febreze seg fra andre lukt eliminators ved å hevde å fjerne, i stedet for bare forkledning, lukt-forårsaker partikler. Siden første introduksjonen av Febreze stoff omsorg, produktlinjen utvidet til å omfatte teppe bekymre, luften oppfriskende enheter og duftende stearinlys. Som et rengjøringsmiddel, kan det brukes å fjerne lukt fra hard-å-vask stoffer som stoppede møbler og draperier.

Instruksjoner

•Hold spray flaske fire til seks inches unna stoff overflaten, og mål munnstykket ned.

•Spray området som trenger rengjøring til overflaten føles litt fuktig. Det eksakte beløpet som er nødvendig for å bryte og fjerne lukt partikler varierer med stoff. Tykk møbeltrekk stoffet vil kreve mer spray enn en tynn draperi materialet. Unngå sprøyting Febreze noen fine stoffer som silke eller sateng.

•Vent Febreze tørke på stoffet. Unngå kontakt før materialet er helt tørt og ikke tørk av overflødig løsningen. Febreze arbeider av soaking under overflaten fiber, bryte ned lukt-forårsaker bakterier og fjerne dem med fordamping.

Tips og advarsler

  • Dypere lukt krever flere programmer. Vent til løsningen tørke før det igjen.
  • Som med alle kjemiske løsning, reagerer ikke alle stoffer godt på Febreze. Teste et lite iøynefallende område av stoff før du bruker produktet på et tydeligere.