Hvordan rengjøre med Eple Cider eddik Versus hvit eddik

August 31

Hvordan rengjøre med Eple Cider eddik Versus hvit eddik

Apple cider eddik er spioneringen for sine fordeler til helse når det brukes i matlaging, medisin og rengjøring. Det er sammenlignbare med hvit eddik og som begge er brukt for å fjerne smuss fra apparater, overflater, windows og gulv. Bruk eddik som en renset er miljøvennlige sunt fordi giftige kjemikalier ikke er helles i avløpet eller inhalert av familie, venner og kjæledyr.

Instruksjoner

•Fyll en tredjedel av en sprayflaske med eple cider eddik. Fyll til toppen med vann og skrue på lokket. Spray eddik blandingen på overflater som tellere, komfyr og bordplater. Gni den ren med en klut. Dette er den samme metoden brukes med hvit eddik på disse typer overflater.

•Fyll eple cider eddik i kaffemaskiner gjennom filteret å rense dem godt. Lukten vil være litt annerledes enn hvit eddik, men rengjøring effekten er den samme.

•Fyll eple cider eddik i toalettet og la den suge over natten. I morgen, rengjøre med en toalettbørste for glitrende toalett. Badet blir apple duftende også, som er en fordel å bruke eple cider eddik over hvit eddik. Du kan bruke enten eddik i denne situasjonen med lignende resultater.

•Plasser en liten mengde eple cider eddik i oppvaskmaskinen å gjøre retter gnisten og eliminere buildup i maskinen. Helle eddik i holderen for parabolen-vask tilsetningsstoffer, eller bare hell den i beholderen såpe. Hvit eddik brukes vanligvis ikke for dette formålet.

•Bruk din sprayflaske eple cider eddik og vann tåke Windows for et rent utseende og en frisk duft. Hvit eddik fungerer like bra i dette programmet, men etterlater ikke slik en behagelig lukt.