Hvordan rengjøre med en Coleman Powermate 1300 strøm skive

May 30

Coleman Powermate elektrisk press skiver har vært brukt i år ren hjem eksteriør, båt og marine komponenter, strimmel maling fra lakkerte overflater og fjerne graffiti, skitt og annet rusk fra betongflater. Coleman Powermate 1300 tilbyr en bærbar, men likevel kraftig og effektiv måte å rengjøre disse typer overflater uten en lang oppsett prosedyre. Alle elektriske modeller, for eksempel 1300-serien, er utviklet for å tillate en lav-space lagringsløsning, samt gi en effektiv måte å makt vask uten kompleksiteten av en bensin-drevet vannpumpe eller støy de produserer. Innlæring hvor å feilfri med en Coleman Powermate 1300 kan oppnås ved å følge noen grunnleggende retningslinjer.

Instruksjoner

•Rull strøm SKIVE (enhet) nær elementet renses. Koble en hageslange til en utendørs slangen smekke, nærmest plasseringen. Siden en elektrisk skjøteledning (hvis den benyttes) ikke kan overstige 50 feet, har være sikker på området der du vil bruke makt vaskemaskinen vann og elektrisitet i nærheten.

•Koble hageslange til enheten ved inkludert brystvorten slange kortet vanninntak plass på enheten (vann inntak passende ligger lavere foran på enheten). Det er en skrue på tilkobling, så vri det med klokken til stramt.

•Sett inkludert rask koble slangen passende å vannslangen i hagen ved å vri det på i klokkeretningen. Fest hastig koble montering på brystvorten kortet på enheten for å kunne koble vannslangen i hagen til enheten.

•Koble høyt trykk slangen og spray wand samlingen enheten av Skru slangen kontakten på vann utdataporten nederst foran på enheten. Løse slangen slik at den har ingen kinks i det, vri slangen om nødvendig slik at det ikke fortsatt kveilet tett etter lagring.

•Plugg strømledningen fra enheten til en jordet 120 volt stikkontakt. Trykk på "reset"-knappen, som ligger på ledningen støpselet, før du slår maskinen på. Denne sikkerhet trinn må være deltok hver gang enheten er koblet til en stikkontakt.

•Vri på slangen bib i full "åpen" stilling generere maksimal mengde vann tilgjengelig til enheten. Hold spray tryllestaven fast med begge hender og skyter på innsiden av håndtaket. Slå på nettbryteren øverst på enheten til "på" posisjon. Slipp avtrekkeren. Enheten er nå riktig konfigurert å bruk; det starter og stopper hver gang utløseren er deprimert og utgitt.

•Juster munnstykket av spray tryllestaven mens deprimerende utløseren. Vri munnstykket (plassert på slutten av spray tryllestaven) med klokken for å benytte et bredt "fan" mønster av vann. Tvinn munnstykket mot å utnytte en smal "fan" mønster, som ligner en blyant strøm av vann. Kronglete munnstykket trinnvis varierer spraymønster fra cirka 0 grader (smal slagkraftig stream) til en 60 grader (bredt spekter spray med lavere effekt strøm). Tvinn munnstykket til ønsket spray området. Mål i en trygg retning å teste spraymønster.

•Determine riktig sprøyting avstanden. Din ideelle avstand fra målet vil variere avhengig av din spraymønster og varen du vasker. Vanligvis, er avstand mellom 3 og 4 føttene best for press vask uten å skade overflaten. Nærmere avstand er nødvendig å fjerne gjenstridige betong flekker.

•Vaskestasjonen tømmes området fra øverst til nederst på et loddrett underlag. Mål øverst i området, med tryllestaven pekte fra overflaten. Klem på avtrekkeren for å begynne vask, deretter svinge munnstykket å bære på overflaten rengjøres og justere din wand avstanden etter behov. Husk at tyngdekraften spiller en rolle når Trykk vask. Arbeide fra toppen nedover på vertikale overflater for at alle skitt og såpe rester å strømme nedover, forlate en ren overflate ovenfor.

•Vaskestasjonen tømmes vannrett området fra lengst fra deg nærmest deg. Dette er slik at du ikke gå på rengjøre områder, eller drar vannslange og elektriske ledningen gjennom allerede renset områder; Slangene må ofte skitt og rusk stikker til dem siden de er våt.

•Start av vaskemaskinen ved å slippe avtrekkeren, så flytter av/på-bryteren til "off" posisjon. Koble fra enheten. Slå av vannet på slangen bib. Trykk på avtrekkeren flere ganger for å utvise vann fanget i slangen. Skru slangen fra enheten. Lagres i et rent, tørt sted.

Tips og advarsler

  • Det er en rutinemessig forekomsten for vaske av og stanse flere sekunder før du leverer et fullt trykksatt vannstrømmen.
  • Bruk bare elektriske skjøteledning som er beregnet for utendørs bruk. Ledningen må være lenger enn 50 feet, og det må vurderes på 12 gauge eller tykkere.