Hvordan rengjøre med destillert eddik

March 29

Destillert eddik er et derivat av korn. Det går gjennom en gjæringsprosess før det har flaske og selges kommersielt. Destillert eddik er en helt naturlig renere. Det er miljøvennlig og ikke-giftig. Det fungerer på drepe mugg, bakterier og bakterier. Produktet frisker stoffer som klesvask og teppe og kan også brukes i hele husholdningen for å fjerne smuss og skitt. Destillert eddik er et grønt alternativ til harde rensemidler som kan være giftig eller farlige overflater i hjemmet.

Instruksjoner

•Fjern lukt med destillert eddik. Lukt kan enkelt fjernes med destillert eddik ved å lage en løsning som består av 2 deler vann og 2 deler eddik. Bruker en sprayflaske, spray denne løsningen på stoffer som møbler, gardiner og teppe. Pat tørr eller luften tørr med en vifte. Denne blandingen kan også fjerne lukt fra i kjøleskap, søppel bokser, kattunge søppel bokser, lunsj bokser, plast mat containere, oppvaskkum avløp, toaletter og innsiden av oppvaskmaskinen.

•Eliminate uklarhet på glass. Glass som har blitt vasket i oppvaskmaskin kan utvikle en film eller uklarhet, som kan være vanskelig å fjerne med bare hånden vaske alene. En måte å eliminere denne filmen ved utfyllingen en vask med varmt vann og legge til mellom to til fire kopper destillert hvit eddik. Plasser glasset i den og la den suge over natten. Skyll med varmt vann og tørk umiddelbart med et håndkle.

•Rejuvenate apparater med eddik. Mange apparater, inkludert både stål og porselen - kan bli mindre levende over tid med gjentatt bruk. Bruk en vask fille som har vært nedsenket i ufortynnet destillert eddik. Lett ring ut fille og gni over rustfritt stål og porselen overflater. Det vil begynne å fjerne kalk, skitt oppbygging og hardt vann flekker på overflaten. Eddik vil gjenopprette skinne og gjøre apparater og kjøkken overflater se nyere.

•Rengjør tregulv og tre flater. Med en stor plast bøtte, fylle den med like mye eddik og varmt vann. Bruk en mopp og senk den i løsningen. Vri ut moppen. Vaske gulvene grundig og jevnt med blandingen. La luften tørr. Dette vil bidra til å bryte ned såper og skitt som har samlet i tre korn.

•Kill bakterier med destillert eddik. Bruke sprayflaske og fylle den opp med ufortynnet destillert hvit eddik. Angi sprededyse tåke i stedet for spray. Videre til spray på områder hvor bakterier er mest utbredt. Doorknobs, håndtak, rails, benkeplater, penner, toalett og vask områder er felles områder som inneholder bakterier og bakterier.

Tips og advarsler

  • Eddik kan kombineres med baking soda bruke som en lime og skrubbing renere.
  • Eddik holder også bort skadedyr som frukt fluer og maur.
  • Destillert eddik tilbyr kostnadsbesparelser sammenlignet kommersialiserte rengjøringsprodukter.
  • Ikke bruk eddik på marmor, fordi det kan spise bort på overflaten.
  • Ikke bruk eddik på Lær overflater.