Hvordan rengjøre med brus eddik Salt

October 12

Hvordan rengjøre med brus eddik Salt

Salt, natron og eddik er multifunksjonell, nontoxic og lett å finne produkter som kan brukes til en rekke jobber. De har en nesten ubegrenset holdbarhet, er trygge på nesten alle overflate eller stoff. Prøve dem på vanskelige flekker før du kjøper en dyrere, kjemisk-baserte produktet.

Natron

Bruke natron vaskerom. Hvis du bruker pulverisert vaskemiddel, bruke halvparten du vanligvis bruker i en belastning og legge natron tilsvarer forskjellen. En lime like deler natron og vann på stedet vil fjerne fettflekker. Kaste noen natron til Klesvask hemme hver dag for å kontrollere lukt.

Natron styrer lukt, samt å være et effektivt rensemiddel. Sette en liten beholder i kjøleskap og fryser. Skvette litt på bunnen av søppel kan og bruke den i kullet boksen. Skvette litt på din hunden og penselen den ut for å kontrollere lukt.

Bruk natron på kjøkkenet for å rengjøre gryter og panner, mikrobølgeovn og avløp. Fjerne flekker fra teflonbelagt panner ved å kombinere 4 ss natron og ½ kopp vann. Legg til pan og ta kjelen til en byll. La avkjøles og skyll grundig. Fjerne skitt og lukt fra mikrobølgeovnen ved å legge ¼ kopp brus til en kopp med vann. Mikrobølgeovnen i 2 minutter. Clean tette drenerer helle en kopp natron og ½ kopp salt i avløpet. La sitte over natten og deretter skyll med vann.

Eddik

Holde en sprayflaske hendig fylt med halv eddik og halvparten vann. Fjerne klistremerker fra solide flater som møbler og vegger av sprøyting med eddik, la det sitte i noen minutter og deretter peeling av etiketten. Deretter vaske forsiktig gni eddik i sta stoffet flekker som kaffe, vin og cola.

Hvis din dusjhode blir tilstoppet og starter kjører sakte, suge den natten i eddik. Spray flekker i toalettet med rett eddik. Lage en lime med 1 ss. salt og 4 ss. eddik. Gni den på såpe oppbygging på kraner.

Lyse din vask ved å legge til ½ kopp eddik i skyll syklus. Dette vil også redusere lo. Forhindre at farger blødning i vask av soaking elementer i eddik før vask dem.

Salt

Fjerne støv fra delikate elementer som kunstige blomster ved dryss dem med salt, deretter snu dem opp ned og rist forsiktig. Hvis du søler vin på teppet eller slipper en rå egg på kjøkkengulvet, dekke stedet med salt og la den sitte. Deretter feie opp egg og dab opp vin.

Aldri satt din støpejern panner i skvip. Når du bruker dem, dryss dem med salt og tørke dem rene med papir håndkle eller en klut. Brent på mat kan fjernes ved sprinkling salt på innbrente området så snart du kan. La den suge i varmt vann og rengjør som normalt.

Når mat søl over i ovnen eller fett bobler over på siden av en bakervarer panorere, sette salt på spill og tørk.

Bruke salt hvis du rett-vask vaskemiddel. Legge til noen varmt vann og ta oppvasken som normalt. Pass på å skyll rettene grundig.