Hvordan rengjøre med aceton eller Isopropyl alkohol

February 3

Hvordan rengjøre med aceton eller Isopropyl alkohol

Hvis du bruker maling eller bruke neglelakk, kan du kjent med den kjemiske aceton, et stoff brukt hovedsakelig som et løsemiddel, oppløsende andre stoffer. Noen neglelakk removers inneholder aceton, for eksempel. Isopropylalkohol, kjent som teknisk sprit, representerer en annen løsningsmiddel for tannkjøttet, antifreeze og lakk. Bruk disse midler når du skal rengjøre bestemte elementer effektivt, men vær forsiktig så begge løsemidler er giftig. Kjøpe isopropylalkohol på de fleste drugstores, dagligvarer og dollar butikker. Kjøpe 100 prosent aceton i noen skjønnhet retail butikker, noen drugstores, jernvareforretninger og online.

Instruksjoner

Rengjøring med aceton

•Rengjør overflaten og huden sølt lim som cyanoacylate, kjent som superlim, ved hjelp av dråper 100 prosent aceton og bomull baller. Hvis du ikke har rent aceton, bruk bomull med neglelakk remover som inneholder aceton.

•Rengjør din kretskort (PCB) etter utvasking det ren av oksidasjon. Tørk dine PCB rengjøres med et ark med papirhåndkle og aceton. Aceton hjelper toneren feste til PCB. Etter bruk av toner og bruke syre fjerne kobber fra PCB deler som mangler toner, skyll PCB med kaldt vann og rense din Kretskort med aceton brukt et papirhåndkle.

•Spot Rengjør teleskop speilet ved dobbelt bretting et stykke ansiktsbehandling eller linseklut for styrke og deretter dempe vevet med aceton. Puste på speilet og tørk med fuktig vevet å fjerne eventuelle rester. Fjerne striper ved å dempe et annet falset vev med aceton og lett tørke speilet igjen. Fortsett å tørke med fersk dempet vev før du ikke lenger se noen striper. Puste på speilet igjen, som vil avdekke eventuelle gjenværende striper eller et rent teleskop speil.

Rengjøring med Isopropyl alkohol

•Trekk strøm til datamaskinen eller TV, tørk LCD datamaskinen eller TV-skjerm med 1/2 vann og 1/2 isopropyl alkohol i en sprayflaske, etter sprøyting på en myk, lofri klut. Strek over skjermen i én retning med en fuktet klut, starter på toppen og nedover. Ikke spray løsningen direkte på skjermen for å unngå drypper vann og alkohol inn andre deler av utstyret. Lar skjermen tørke helt før koble strøm.

•Mix 1/2 isopropylalkohol med 1/2 vann i en sprayflaske og spray denne løsningen på en ren, lofri klut til å rense ut filmen på bad speil. Bruk denne rubbing alkohol og vann løsningen også å rengjøre innsiden av bilen frontruten og forhindre frontruten bli tåkete.

•Fyll rubbing alkohol på utsatte huden umiddelbart etter det blir utsatt for urushiol, en kjemisk gift ivy eller gift eik. Urushiol forårsaker kløe, blemmer og utslett når kontakter huden og forblir på din klær i år hvis du ikke vaske klærne dine riktig. Vask utsatt huden i vann etter bruk alkohol og vasker klær separat i varmt vann. Ta en dusj med såpe og varmt vann så snart som mulig. Disponibel vernehansker og bruke rubbing alkohol og vann til å tørke deg skoene.