Hvordan rengjøre huset til å selge den

August 25

Hvordan rengjøre huset til å selge den

Du er huset er på markedet, og du vil selge er så raskt som mulig. Så når din agent ringer og forteller deg at han kan vise det på en time, forteller ham er du klar. Så snart du henge opp telefonen, realisere du huset er en fullstendig katastrofen. Hvordan vil du noen gang får klar i tide? Her er hvordan rengjøre huset for å få salg!

Instruksjoner

•Først må når huset er på markedet, det er alltid en god idé å holde det så rent som mulig hele tiden. Vet noen som har solgt et hus som er mye lettere sagt enn gjort! Men hvis du setter til side med 20 minutter om dagen å plukke opp og rene, det vil gjøre viser mye mindre stressende.

•Før du har din første viser, er det lurt å starte på oppkjørselen med en notisbok og penn og late som du kjøper. Skriv ned det som interesserer deg. Bruk denne metoden til å gå gjennom hele huset. Se hva områder av huset virkelig skiller seg ut. Lag en liste av dem alle. Denne listen skal hjelpe deg når du er i en hast fordi du vet hva som er viktigst.

• Ha en rengjøring bøtte klar hele tiden. Bøtte bør ha Windex, løftet, toalettskålen renere, filler, etc. - i utgangspunktet generelt alt du gjøre din rengjøring. Når samtalen kommer, må du bare ta tak og gå.

•Start rengjøring det store ting i hvert rom først og deretter komme tilbake og ta mindre ting hvis du har tid. Kjøkken og bad selge hus, så de er gode steder å begynne. Kontroller at kjøkkenet tellere og synker glans, vask av alle apparater. Flytte rot fra tellere, etc. Som du hodet til bad, raskt rengjøre speil, toaletter, tellere og gulv.

•En perspektiv kjøperen betaler trolig mest oppmerksomhet til din viktigste oppholdsområder og soverommet. Flere soverom er sekundære, så hvis du er liten tid, tilbringe mer tid i disse områdene enn du gjør barnas rom.

•Perspective kjøpere kan åpne skuffer og skap på kjøkkenet, men de er ikke sannsynlig å gå rotet gjennom skuffer i din soverom og bad. Har du å skjule ting, gjør det i disse skuffer. De er også mer sannsynlig å åpen topp skuffer enn å bøye ned for å åpne bunnen. Hold din topp skuffer den reneste og Skjul alt hva ting ikke har tid å sette bort nederst.

•Når du får andre soverom, sørg for at alle senger lages, gulv er feiet og rommet er ryddig. I et barn soverom er det greit å kaste leker i en skittentøyskurv, og deretter angir det pent i et skap. Det er mye å foretrekke å har leker over hele gulvet i skapet eller enda verre, rommet.

•Hvis du har hjelp fra barn eller mann, gi dem en bestemt oppgave og be dem om å komme tilbake til deg for deres neste oppgave så snart de er ferdig. I prioriteringslisten skal endre som du får ting gjort og du vil holde dem opptatt. Lagre de viktigste tingene å gjøre selv med mindre du vet de vil gjøre det standarder.

Hvis windows ser litt mindre enn perfekt, starter med de første windows at folk vil se. Bruke mer tid på windows i øyehøyde enn du gjør på lave eller høye vinduer.

•Hvis vaskerommet er full av Klesvask, du må bare fyll vaskemaskin og tørketrommel med skitne klær til ting er ferdig. Jeg har vært kjent å ta innlede kurven med meg i bilen som jeg la til en viser!

•Når du få ting gjort, start på døra og gå inn i huset. Se det du merker først som trenger oppmerksomhet og få det gjort. Det er sannsynligvis det første kjøper vil se også! Hold gjør dette før du går tom for tid.

•Når viser er gjort, se over huset for å se hva store ting du savnet. Skrive på listen slik at du er sikker på å fange dem neste gang. Ring eiendomsmegler og be ham/henne hva de merket eller hva kommentarer perspektiv kjøperne hadde. Dette kan også hjelpe deg å være bedre forberedt.

Tips og advarsler

  • Prøv ikke å få panikk. Du vil bruke den korte tiden du har som klokt som mulig.