Hvordan rengjøre hjem varmesystemer

October 23

Din hjem oppvarming er avhengig av en ren og uhindret flyt av luft for å operere på topp effektivitet. Rengjøring de ulike delene av et varmesystem er ikke noe som automatisk skal overlates til en profesjonell. Under den varme sesongen, spesielt, bør du ta initiativ til å holde systemet rent nok for forsvarlig drift. Utenom sesongen, bør du ringe en profesjonell renere for å få systemet tilbake til toppen drift i begynnelsen av neste kalde årstiden.

Instruksjoner

•Vri av termostaten og ta av dekselet. Finn et stykke metall som har vært hardt såret i en coil og tørk uten støv og skitt med en klut. Plasser en tynn stripe av papir som en dollarseddel eller visittkort mellom kontakten poeng og kjøre den mellom dem å rengjøre kontakten poeng.

•Hold ovnen i OFF posisjon og sjekk luftfilteret eller filtre ved å åpne opp metall griller og trekke filtrene ut. Undersøke dem for en oppbygging av støv og erstatte filtre som er farget grå fra samlingen av skitten luft partikler. Tråkk ovnen mens vask en gjenbrukbare filteret hvis systemet er så utstyrt.

•Gå til alle rom i huset som er utstyrt med luftkanaler flyt. Bruk en gardintrapp for solid leder for å få en nærmere titt og se for støv på gitre av kanaler. Bruk støvsuger for å suge smuss og støv fra registeret. Bruk en fast børste for å vaske bort gjenværende skitt eller materiale som kan forårsake tilstopping av luftstrømmen.

•Fjern viften tilgang panelet etter å slå av strømforsyning. Bruk et vakuum vedlegg som lar deg komme mellom motoren og viften. Knytte en pensel til vakuum å rengjøre bladene på viften.

•Shut av strømforsyningen på viktigste servicepanelet og gassforsyning på en gass ovn. Slå av bryteren enhet koble hvis din ovn er så utstyrt. Tillat 30 minutter for metalldeler å avkjøle hvis det er kjørt. Demonter samlingen indikatorlys som inkluderer thermocouple og pilot munnstykket. Pensle overflaten smuss fra pilot munnstykket med en gammel tannbørste. Sett inn et lite stykke tynn tråd i piloten munnstykket å dislodge innskudd innenfor.

•Locate rør som er utstyrt med åpninger langs siden la i luften i et gass-drevet ovn. Ta ut rør i henhold til instruksjonene i produsentens håndbok. Løsne unionen på stedet der røret inn kontrollboksen gass og kontroller at linjen er gratis sammen slik at du kan fjerne manifold om nødvendig. Rengjør brenner rør med en butikk vakuum med en pensel vedlegg og deretter erstatte. Rengjør andre brenner rør enkeltvis før du erstatter manifold hvis relevant og remontere Ifølge manualen. Erstatt det ovn plass, og slå tilbake på.