Hvordan rengjøre Handscraped tregulv

May 19

Handscraped tregulv er et populært valg blant de som ønsker for å lage en antikk eller rustikk design til et rom. Prosessen, derav navnet er en hånd skraping av tre, som gir inntrykk av alderen tre populære i gamle og tavernaer. Rengjøring tregulv er en enkel prosess når du bruker de riktige ingrediensene. Detaljhandel rengjøringsmidler er tilgjengelige, men en enkel hjemmelaget løsning vil fungere like bra. Ved å bruke noen husholdning ingredienser, kan du enkelt rengjøre og desinfisere tregulv uten å skade finish eller tre.

Instruksjoner

•Legg 1 gallon av vann til en rengjøring bøtte, etterfulgt av tre spruter flytende oppvaskmiddel. Agitere kombinere ingredienser. Såpe fungerer som et mildt rengjøringsmiddel som ikke vil skade løvtre.

•Also Legg til 1 kopp destillert hvit eddik, som både deodorizes og disinfects. Ikke erstatte med noen andre eddik.

•Sett en mopp i bøtte, mette og vri ut overflødig vann. Målet er å rense med som lite vann som mulig for å hindre over metning som kan forårsake vannskader.

•Mop over handscraped tregulv med glatt, firmaet slag å samle alle rusk eller bakterier som kan huse på gulvene. Gjenta etter behov og la lufttørke.

•Bruk dette som universalrengjøringsmidler å holde gulv ren, bakterier uten og med en stripefrie glans.