Hvordan rengjøre glasset for å Spray male

September 15

Hvordan rengjøre glasset for å Spray male

Rengjøring spraymaling fra en bolig eller kommersielle vindu er uten tvil en irriterende oppgave. Men mens blir utsatt for spraymaling vandalisme ville ha en gang forårsaket panikk i hodet av hjem og bedrifter, det er enkle løsninger som kan fjerne alle spor av spraymaling fra glass på svært kort tid. Med en liten albue fett og riktig rengjøring forsyninger, kan spraymaling rengjøres fra glass svært effektivt med minimal innsats.

Instruksjoner

Rengjøring Glass av spraymaling

•Fyll en liten bøtte med såpe og vann. Rengjør området av glasset der spray maling skjedde med såpe og vann å fjerne oljer eller finger merker og forberede glasset et sterkere rengjøring løsemiddel. La glass tørr før du fortsetter.

•Velg mellom en kommersiell glass renhold løsning eller aceton fjerne maling. Kommersiell glass renere er tilgjengelig i mange jernvareforretninger, men kan være mer kostnadskrevende enn en flaske med ren aceton. Vanligvis fungerer aceton raskere som rengjøringsmiddel, også. Men husk at aceton er mer skadelige enn de fleste kommersielle glass rengjøringsmidler, så vurdere størrelsen på området du må rengjøre mens du avgjør hvilke rengjøringsmiddel er riktig for deg.

•Fyll litt til rengjøringsmiddel du har valgt på en ren klut (ikke det samme du brukte med såpe og vann.) Mette området med væske og bruke små, kraftfulle sirkulære bevegelser for å fjerne spraymaling en tomme gangen. Husk at å bruke store, virvlende bevegelser over hele spray malt området vil ikke være effektivt.

• Vent til området er helt tørt. Hvis restene av spraymaling vedvarer etter etter rengjøring, bruk en liten barberblad forsiktig chip unna flak av maling som er fortsatt følge vinduet. Bruk små, forsiktig riper for å sikre at ingen merker er igjen på glasset permanent.

Tips og advarsler

  • Bruke en maske når du håndterer glass renhold løsning eller aceton over lengre tid. Også unngå å mette hud med alle typer løsemidler.