Hvordan rengjøre & gjenopprette ga motorsykkel bagasjen?

December 26

Hvordan rengjøre & gjenopprette ga motorsykkel bagasjen?

Ga produserer en linje med myk motorsykkel bagasjen laget av polyester. Bagasjen er vanntett og inneholder ekstra polstring og fôr slik at det kan opprettholde en større mengde slitasje. Bagasjen er utformet for å bli hekta på baksiden av en motorsykkel med en feste plate. Over tid, bagasjen blir skitten og må renses. Etter at bagasjen er renset, bør det være impregnerte å gjenopprette vannet repelling egenskaper.

Instruksjoner

•Fyll en bøtte med varmt vann. Legg 1 ss. mildt vaskemiddel per gallon av vann. Swirl vannet så såpe blander i vannet.

•DIP en fille eller myk klut i såpevann. Gni kluten i bagasjen rengjøres. Fortsett til hele overflaten av bagasjen er renset. Bare bruke nok vann på bagasjen som trengs for å rengjøre overflaten. Prøv ikke å suge bagasjen. Eventuelt åpne opp innsiden av bagasjen og tørke ned på innsiden av såpevann.

•Dampen en ren klut med kaldt vann. Gni kluten i bagasjen overflaten fjerne såpe rester. Fortsett til alle såpe rester fjernes fra bagasjen. Tørk bort noen såpe rester i bagasjen også.

•Tillat bagasjen til air-dry.

•Purchase vanntettingsmembraner spray som er beregnet for utendørs stoffer og er trygt å bruke på polyester stoffer. Riste spray. Spray utsiden av bagasjen med lange, selv slag. Fortsett til hele ytre overflaten er belagt. La bagasjen til fullstendig air-dry. For å øke beskyttelse, gjenta prosessen opp to ganger.