Hvordan rengjøre en voks-ferdig tregulv

July 11

Vokset tregulv kan bli skitten fra foten trafikk. Når du delta på en voks-ferdig tregulv finnes to valg: stripe voksen opp og bruke en annen friskt lag med voks eller rense den uten avkler voksen. Hvis voksen er skadet repareres, må du re voks det, men hvis den har mistet sin glans, du kan rengjøre den å bevare voks-finish på tregulv.

Instruksjoner

•Sweep vokset tre gulvet med en sopelime. Samle støv og skitt med en feiebrett. Gå over vokset tregulvet med et vakuum å sikre alle støv og andre spredt partikler av løvtre.

•Mix 1 kopp hvit eddik med 1 gallon varmt vann i en bøtte. Du kan bruke destillert vann for å få en bedre finish fordi den ikke har noen mineraler i den. Rør blandingen til godt blandet.

•DIP en mopp i bøtte prøvende, ikke dukke det helt eller suge moppen i eddik/vann løsningen. For mye i noen kan ett sted på vokset hardwood fortynne voks og forårsake en film skal vises når tørr.

•Mop gulvet forsiktig, bruk en lett strøk av eddik/vann blanding. Start i hjørnet lengst døråpningen og arbeid mot inngangen. La det tørke i en til to timer. Denne ville feilfri vokset tregulvet.

•Rinse bøtte ut grundig. Fylle med vann og Legg til 1/4 kopp olje såpe vannet. Rør blandingen og mopp over vokset løvtre på samme måte som eddik/vann blanding. Før gulvet tørker helt, tørke det ned med rene kluter. Dette vil skinne vokset tregulvet.