Hvordan rengjøre en Vinyl gulv med naturlige produkter

April 28

Vinyl gulv er et allsidig gulv alternativ tilgjengelig i en rekke farger og mønstre. Vinylbelegg kan etterligne utseendet på fliser, parkett og stein, gjør det et vanlig valg for mange huseiere. Riktig rengjøring vinyl gulvet er nøkkelen til å utvide sitt liv og opprettholde utseendet. Naturlige produkter som natron og eddik kan fjerne smuss og flekker uten harde røyk, toksisitet eller buildup. Rengjør vinyl gulvet regelmessig for å holde det ser sitt beste.

Instruksjoner

•Vacuum vinyl gulv eller feie det med en kost å fjern løs rusk. Slå av beater bar på vakuum å forhindre skade på gulvet. Hvis du bruker en sopelime, Fei avfall i en feiebrett og kaste den bort.

•Fyll en bøtte med 1 gallon varmt vann og 1/2 til 1 kopp hvit eddik.

•DIP en mopp i løsningen og vri den ut. Tørke gulvet, starter fra den ene enden av rommet og jobbe deg. Skyll moppen i bøtte behov og rense ett avsnitt om gangen.

•Apply 2 ss. natron og 2 ss. hvit eddik til en svamp og skrubbe noen flekker på vinyl gulv. Skyll svamp med varmt vann og tørk gulvet for å fjerne eventuelle natron rester. At gulvet til luft tørr.