Hvordan rengjøre en Vintage aluminium potten

October 18

Hvordan rengjøre en Vintage aluminium potten

Bruk av aluminium i kokekar dateres tilbake til tidlig 1900-tall. Å holde pottene aluminium rent kan holde dem brukbare i flere tiår. Som aluminium Potter alder, de utvikler flekket på dem. Fjerne denne flekket som en del av rengjøringen kan gjenopprette glans vintage aluminium potter.

Instruksjoner

•Fjern noen matvarer som er brent på overflaten av potten ved å fylle potten med to til tre inches vann-- eller til maten er neddykket, som er høyere, og bringe vannet til en byll. La det koke i ca fem minutter, og deretter fjernes fra varmen og la den avkjøles. Dumpe vannet ut av potten og skrape bort maten med en tre slikkepott.

•Vaskestasjonen tømmes ut potten med oppvaskmiddel og varmt vann. Kontroller at du rengjør hjørnene når du vasker potten, og bruke scrub pensel til å fjerne noen flekker eller gjenværende kokt på mat. Skyll potten grundig med vann og la dem tørke.

•Rengjør oksidasjon av overflaten av aluminium ved fylle potten med vann og legge eddik, kremen av tartar eller sitronsaft til vannet. Bruk 2 ss av reagere agent for hver quart vann i potten. Kok vannet i 15 minutter, så avløp vann fra potten, og la dem tørke. Gjenta om nødvendig.

•Apply aluminium polsk på de ytre kanter av potten, tørke den på i små sirkler med en myk klut. Gjør ikke sted på bunnen av potten hvor den kommer i kontakt med varmekilde, eller på innsiden flater hvor den vil komme i kontakt med mat.