Hvordan rengjøre en viften

August 25

Tårnet fans' liten overflate plass og høyden på kjøling vind gjøre dem nyttige for små mellomrom. Akkurat som vanlige fans samle tårnet stil fans mye støv med bruk. Mens vanlige fans utformes vanligvis tas fra hverandre for rengjøring, de fleste tårnet fans bevise problematisk å rengjøre med en vakuum og klut måte de fleste produsentene anbefaler. Med noen få enkle verktøy, kan du rengjøre og vedlikeholde tårnet fans så en kjølig bris ikke har bety en støvete hjemme eller på kontoret.

Instruksjoner

•Still viften foran deg, unplugged, i et område som er trygt å rydde i. Sette på beskyttende eyewear og maske for å holde støv og rusk ut av øynene og lungene under rengjøringen.

•Trekk panelet ved å fjerne skruer, hvis modellen har et panel. Hvis din ikke har et panel, gå til trinn 3. Sett skruene i liten bolle sett både panelet og bolle til side.

• Rist kan av trykkluft godt i 30 sekunder. Hvis du bruker en luftkompressor, bruke blåser munnstykket og slå luftkompressor på, slik at det å bygge opp Trykk for produsentens anbefalte tid (vanligvis 30 sekunder til to minutter).

•Bruk trykkluft til å blåse støvet av panelene, satsing på ikke bare flate overflater, men i synlig tilgjengelig sprekker, starter på toppen av viften og nedover veien.

•Vri viften tårnet 180 grader. Bruk pensel til å feilfri av eventuelle gjenværende støv og smuss på viften. Hvis du måtte fjerne et panel, sette panelet tilbake på plass og fest med skruene. Koble viften og slå den på.