Hvordan rengjøre en vann seng madrass dekselet

March 17

Hvordan du rengjør dine vann seng madrass dekselet eller pad, avhenger av flere faktorer. Materielle innhold, design og stil bør alle tas i betraktning når det gjelder tid til å vaske puten. Ifølge forhandler ABC vannseng Outlet, noen er vaskbare i en standard, topp-lasting maskin, men dette kan ikke være den beste løsningen for pillow topp pads. Les etiketten på cover for Vaskeinstruksjoner. Til slutt, produsenten er den beste kilden for informasjon om din overmadrass.

Instruksjoner

Foran vaskemaskin

•Fjern dekselet fra vannseng følge instruksjonene som følger med produktet. Noen deksler koble via en glidelås, andre kan ha borrelås.

•Transport madrassen dekke til en lokal vaskeri. ABC vannseng Outlet anbefaler å bruke en stor kapasitet, front-loading maskinen vaskes. Hjem vaskemaskiner, eller topp-lastere, bruke en agitator som kan skade strukturen i puten. Hvis du har en front-loading maskin hjemme, fungerer dette fordi den ikke har en agitator, som forårsaker friksjon på stoffet.

•Sett dekselet til front-loading vaskemaskinen. Legge vaskemiddel og slå maskinen på vanlig syklusen med kaldt vann omgivelser.

•Hang dekselet til å tørke på en klessnor eller legge det flatt i solen. Ikke Plasser dekselet i en tørketrommel med mindre produsenten sier puten er maskin trygt. Varmen fra tørketrommelen kan skade dekke komponentene. Hvis tørketrommel kompatibel, sted på en lav-heten syklus.

Top-Loading vaskemaskin

•Fjern dekselet fra vannseng av rykk hjørnet stropper fra madrassen. Sett inn puten den i vaskemaskinen.

•Still maskinen enten vanlig eller mild syklusen. Se etiketten for forsvarlig behandling instruksjoner. Bruk kaldt eller varmt vann. Legg vaskemiddel og skrur på maskinen.

•Tumble tørr dekselet på lav varme. Les etiketten på forsiden før tørking slik det er maskin trygt. Noen produsenter kan anbefale linje tørking.

Tips og advarsler

  • Ikke Legg din vann seng madrass dekselet til en kommersiell tørketrommel med mindre etiketten stater varmen tørking er riktig. Noen deksler har en vinyl setter som kan smelte i høy varme. Hvis du er usikker, heng puten på en linje for å være trygg. Mens dekselet er av, bruk når du rengjør overflaten av madrassen og se etter lekkasjer. Bruk bare rengjøringsmidler designet for vann bed madrasser.
  • La puten tørke før du setter det tilbake på sengen. Hvis det er fuktig, kan det utvikle mold eller mugg. Ikke bruke en cover på en vann seng madrass kan skade vinyl.