Hvordan rengjøre en utenfor klimaanlegget Coil

October 3

Hvordan rengjøre en utenfor klimaanlegget Coil

Spoler på utendørs air condition enheter er en viktig komponent av air condition-systemet, slik at varmen fra innenfor systemet å flykte i friluft. Pollen, blader, støv og andre forurensninger kan bygge opp på spolen på grunn av vind og regn, med økt opphoping redusere effektiviteten av spolen varmeoverføring. Rengjøring utenfor klimaanlegget spolen regelmessig forbedrer evnen til å overføre varme, gjør hele klimaanlegg systemet kjøre mer jevnt.

Instruksjoner

Slå av strømmen til klimaanlegg breaker box eller utendørs makt krysset som enheten kobles til. Dette vil hindre utilsiktet skade på enheten som kan oppstå under rengjøring, samt muligheten for skade.

•Fjern alle åpenbare partikler fra utsiden av aircondition enhetens kondensatoren svømmeføtter med en butikk-vac som har en myk-bust vedlegg. Vakuum hele utenfor overflaten av kondensatoren finnene fjerne noen smuss, støv eller gress utklipp som kan finnes.

•Mix en høy-skummende coil renere etter anvisningen på pakken og hell den i en håndpumpe sprøyta. Bruke rengjøringsmiddel kondensatoren finnene fra utsiden, mette dem. Tillate løsningen suge 10 til 15 minutter.

•Fjern skruene som holder grillen på aircondition-enhet på plass. Nøye løft grillen av enheten, fjerne viften i prosessen. Angi grill og fan side, sørge for at ingen ledninger er overstretched eller skadet i prosessen. Tørk fan blad rengjøre hvis støv eller andre skitt er tydelig.

•Dekk alle elektriske komponenter innenfor klimaanlegg med plastposer eller andre vanntett materiale. Spray kondensatoren finnene med rensemiddel igjen, sørge for at du spray fra utsiden av klimaanlegget og ikke innsiden.

•Plasser munnstykket av en vannslange eller en håndpumpe sprayer fylt bare med vann inne åpen klimaanlegget og begynne å sprøyte vann gjennom spoler fjerne renere og skitt som kan være fanget i spolen eller finnene. Kontroller at du sprøyte vannet slik at det går ut av finnene og ikke ned på klimaanleggets komponenter. Fortsette sprøyting spolen og finnene til vannet kommer gjennom vises rene.

•Fjern plast poser og la veiviseren klimaanlegget komponenter til luft tørr. Montere aircondition-enhet ved å plassere viften og grill tilbake på plass og sikre dem med skruer. Slå tilbake på etter klimaanlegget er ferdig montert.