Hvordan rengjøre en tunge & Groove tre tak

May 27

Hvordan rengjøre en tunge & Groove tre tak

Not og fjær tretak er ofte laget av knotty pine, cypress eller sedertre. Taket består av sikringsanlegg paneler, spikret med en blind metode som gjengir maskinvaren knapt merkbart. Not og fjær tak er vanligvis belagt med en uretan sealer som beskytter tre og også gir mulighet for enkel rengjøring. En not og fjær taket krever en kombinasjon av sliping og polering for å holde dem ser sitt beste.

Instruksjoner

•Dust not og fjær tre taket med en teleskopisk støvkost. Kjør støvkost langs tre taket, sørge for at støv mellom sprekker der tungen og grooves møtes og på hvor spindelvev gjemme.

•Opprette en trinn avføring eller sammenleggbar stige som gir enkel tilgang til Not og fjær taket. Kontroller at trinn avføring eller stigen er stabil og satt fast på gulvet. Nøye, klatre på stigen for å nå taket for vask og polering.

•Fyll en bøtte med varmt vann og legge en skvett oppvaskmiddel. Vask not og fjær tre taket med såpevann. Bruke såpevann med en myk klut, rengjøring tre taket i en sirkelbevegelse.

•Rinse såpe fra taket med klart vann og en fuktig klut. Tørr taket etter rengjøring, med en myk klut.

•Polish not og fjær tre taket med en tre polsk. Bruke polske som anvist på etiketten informasjon. De tre polerer krever programmet med en myk klut og polert i tre i en sirkelbevegelse.