Hvordan rengjøre en tre slakter blokk

May 11

Hvordan rengjøre en tre slakter blokk

Utrolig holdbarhet og seighet av butcher blokker gjør dem mange kokker skjærebrett eller countertop valgfrihet. Dessverre, det er denne samme kvalitet som gjør slakter blokkerer det mest brukte elementet for matlaging med kjøkken kniver, fører til riper og flekker. Fordi du kan plassere mange rå mat på din slakter blokk, må du sørge for at slakter blokk er ikke bare rent, men også desinfiseres etter hver bruk slik at du ikke forurenser andre matvarer.

Instruksjoner

•Tørk av alle faststoff som matpartikler eller søppel fra slakter blokk med et papirhåndkle eller klut. Du en glatt overflate når du starter rengjøringen, slik at du ikke ender opp sliping matpartikler i blokk selv.

•Våt en svamp og legge noen dråper oppvaskmiddel. Vri ut svampen eventuelt: du vil. fuktig, men ikke sopping våt. Skrubbe overflaten av slakter blokk, bruker slipende siden hvis du St├╕ter kake-opp på eller sta matpartikler. Våt et papirhåndkle og grundig tørke ned slakter blokk. Gjenta inntil det er ingen såpe rester resterende på blokken.

•Sprinkle bordsalt over blokken, fokuserer spesielt på merker og spor. Vil du rense disse områdene spesielt siden bakterier kan skjule i mange små kutt laget av skjæring kniver. Gni den kutte siden av halv sitron over blokken, og pass på ikke å tørke av salt. La sitte over natten, og skyll med rent vann.

•Fjern alle resterende flekker av dabbing en bomull vattpinnen med en 3 prosent Hydrogenperoksid løsning på flekker, og la sitte i 10 minutter før tørke ren.

•Let slakter blokk luften tørr.

Tips og advarsler

  • Hold din slakter blokk fuktet ved å tørke den med et papirhåndkle dyppet i mineralolje hver få måneder, for å unngå sprekkdannelse og pitting.