Hvordan rengjøre en tre brød bord

September 10

Hvordan rengjøre en tre brød bord

Tre brød styrene kommer i mange former og størrelser og er laget av forskjellige typer tre, vanligvis lønn og bambus. Tre brød styrene er holdbar, attraktiv og langvarig. Rengjøring en brød bord er enkelt med oppvaskmiddel. Hvis gjenstridige flekker vedvarer eller rensersyklusen er nødvendig, kan du gjøre dette med felles husholdning materialer.

Instruksjoner

•Bruk metall spatula å skrape alle løs mat rester fra overflaten av brød.

•Vaskestasjonen tømmes styret for hånd med oppvaskmiddel, oppvaskkluter og veldig varmt vann. Skrubbe hele topp- og overflaten med oppvaskkluter. At styret til luft tørr.

•Fjern gjenstridige flekker av fukte brød styret med vann. Strø et tykt lag kosher salt på overflaten og la den satt i styret for 24 timer. Bruk en fuktet nylon skrubbing pad for å gni salt i flekken. Skyll salt fra brettet og gjenta om nødvendig. Vask brød styret med oppvaskmiddel og la den til luften tørr.

•Sanitize brød styret med en bleike løsning. Mix 1 tspn. klor i 1 QT varmt vann. Hell den bleike løsningen over hele toppen og bunnen av brød. Tillate den bleike løsningen å sitte på brød styret i ca fem minutter og skyll. Vask brød styret med oppvaskmiddel og la den til luften tørr.

•Lagre brød styret i vertikale posisjonen er ikke bruk slik at fuktighet ikke fanget under overflaten områdene.