Hvordan rengjøre en tørketrommel ventil Under huset med ingen gjennomgangen plass

June 27

Hvordan rengjøre en tørketrommel ventil Under huset med ingen gjennomgangen plass

En tørketrommel ventil eksos fuktig, varm luft fra tørketrommelen i utendørs så det ikke til fuktighet og varme i huset. Sammen med luften, men kommer lo fra klærne du tørker. Lo filtre gjør en god jobb med å fange mye av denne lo, men overfulle filtre eller spesielt linty klær kan opprette mye lo. Overflyt ender opp i tørketrommelen ventilen. Lo bygget opp i en tørketrommel ventil presenterer en brannfare, så må du rengjøre ventilen en gang i året. Spesielle verktøy lar deg å rense en ventil, selv om det åpninger under et hus med ingen gjennomgangen plass.

Instruksjoner

•Fjern alt filtreres fra tørketrommelen og rense den. Bruke hånden eller en spesiell lo pensel, også rengjøre under filteret. Skyv penselen ned i kupé så langt som mulig, og trekke ut eventuelle akkumulerte lo.

•Trekk tørketrommelen fra veggen. Koble tørketrommelen og koble dryer lufthull slangen fra tørketrommelen, med en skrutrekker til å løsne de klemmer knytter vent slangen til tørketrommelen. Fjern alle lo rundt tilkoblingen i begge tørketrommelen og slangen.

•Vacuum rundt utsiden av tørketrommelen, deretter inn slutten av vakuum slangen hårføner og vakuum innsiden.

•Sett tørketrommel slangen inn på tørketrommelen ventilen slange som går. Vakuum ut lo.

•Sett vent-rengjøring børster inn på tørketrommelen ventilen. Disse børster er tilpasset for å passe tørketrommelen og har fleksible håndtakene som vil tillate deg å presse dem til ventilen. For lange strekninger med ventil, kan du bruke en auger-lignende enhet, ligner på en avløp slange.

•Vacuum slangen igjen etter ved hjelp av børster for å fjerne eventuelle gjenværende lo.

•Koble tørketrommelen slange. Koble tørketrommel tilbake i og trykk den tilbake på plass.