Hvordan rengjøre en tørketrommel trommel

March 2

Fra fargestifter eller tyggegummi igjen i en lomme til farge fra nye klær overholde flekker igjen på din tørketrommel tromme rene klær. Din tørketrommel tromme bør rengjøres hver måned med en fuktig såpevann og skylles med en varm og våt, men når flekker er satt, må du bruke ulike metoder.

Instruksjoner

Hvordan rengjøre en tørketrommel trommel

•Bruk spray smøremiddel som WD-40 fjerne fargestifter eller tyggegummi fra din tørketrommel tromme. Først skrape av så mye som du kan med en plast slikkepott. Spray en fuktig klut med smøring og tørk stift eller tyggegummi, sørge for at ingen løsemiddel får i til ventilasjonshullene. Gjenta om nødvendig. Lage en løsning med oppvaskmiddel og varmt vann. Dypp en fille i løsningen og vaske av området som hadde flekken på den. Skyll med en klut dyppet i rent vann. Tørr trommelen med en ren, lofri klut. La tørketrommelen åpen å la trommelen tørker.

•Vri på tørketrommelen minutter å varme trommelen. Våt noen stoff skyllemiddel ark. Tørk tørketrommel trommelen inntil de tørketrommel ark har ingen merker på dem. Våt en fille med oppvaskmiddel og vann for å vaske trommelen og våt en annen rag med rent vann til skyll trommelen. Tørr trommelen med en lofri klut.

•Tørk fargestoff markerer fra din tørketrommel tromme med en magisk viskelær svamp. Ren fargestoff fra trommelen med en løsning fra blekemiddel og vann. Tørk trommelen med en fuktig klut som har blitt dyppet i blekemidler. Skyll med en ren og fuktig klut. Våt en fille med neglelakk remover og tørk fargestoff bort. Vask med såpe og vann og skyll med en ren klut dyppet i vann.

•Fjern håndskrift fra en tørketrommel tromme med hårspray. Våt en klut med hårspray, og gni mark å oppløse håndskriften, sørge for at ingen av det kommer i til ventilasjonshullene. Vask restene av hårspray med en klut dyppet i såpevann og skyll med en fuktig klut. Tørr med en lofri klut.

•Spray litt Universal renere på en fille. Tørk karakterer fra tørketrommel trommelen med fille. Fukt en klut med rent vann for å skylle. Våt en fille med rubbing alkohol og gni for å fjerne vanskelig flekker. Vask alkohol med såpevann, og skyll med en dempet fille. Tørr med en lofri klut.

Tips og advarsler

  • Kjøre en last av ren filler i tørketrommelen å sikre flekker på tørketrommel trommelen er borte.
  • For å unngå branner, ikke spray noe i tørketrommelen. Koble tørketrommelen før du rengjør trommelen. Vask løsemidler brukes med varmt såpevann vann og la tørketrommel døren åpen i flere timer.