Hvordan rengjøre en stinkende madrass

June 15

Hvordan rengjøre en stinkende madrass

Madrasser utvikle lukt lett på grunn av alt fra regelmessig bruk (svette og kropp oljer bygge opp etter en stund) urin ulykker og andre uforutsette, lukt-forårsaker problemer. Det tar tid å rengjøre en stinkende madrass, men når du bruker de riktige typene produkter, resultatene er verdt tid og krefter, vil du spare deg selv på bekostning av en ny madrass.

Instruksjoner

•Bruk vedlegg (pensel og slangen) på støvsuger støvtørking madrassen. Snu madrassen etter at du har støvsugd ene siden og vakuum motparten. Vakuum alle sider og sømmene også.

•Ta madrassen utendørs om mulig og hvis været bør være temperert i 24 timer. Plass den på en patio tabell eller en presenning. Sett på gummihansker og bland 1 ss. vaskemiddel og 1 gallon varmt vann i en bøtte.

•Våt din svamp og skrubbe denne blandingen over madrassen. Tillate at siden tørke og snu madrassen for å gjøre den andre siden.

•Rinse ut svamp og tørk over madrassen igjen å gjøre det litt fuktig. Dryss boraks over madrassen og tørke den inn i stoffet med det fuktighet svampen. La den til den er helt tørr og deretter vakuum at siden av madrassen.

•Lokk med madrassen, dempe den nye siden med svamp og dryss boraks på denne siden, som de andre. Gni det i og vente før det tørker før støvsuging.

•Tillat madrassen å lufte ut over natten, helst utendørs der det er mange ventilasjon. Hvis innendørs, slå på en fan å holde luften flyter rundt madrassen.

Tips og advarsler

  • Hvis madrassen hadde en muggen lukt, la det i sollys i flere timer etter rengjøring. Sollys hjelper drepe mugg, som ofte er ansvarlig for muggen lukt. Boraks hjelper også drepe mugg, samt eliminere vanlige lukt fra madrasser.