Hvordan rengjøre en skorstein fløyte

April 11

Hvordan rengjøre en skorstein fløyte

Chimney røykrøret er en vertikal passasjen i chimney som lar røyken å strømme opp Pipa. Brennende tre forlater innskudd fra røyk buildup og kreosot som må renses regelmessig. Unnlatelse av å rydde isbreene kan medføre en betydelig brannfare. Det er ingen prøvde og sanne formel for å vite nøyaktig når du skal rengjøre din flue; se i skorsteinen din regelmessig for å bestemme hvor mye sot er akkumuleres. Rengjøring en skorstein røykrøret er ikke en lett oppgave. Før du begynner din pipe og flue, kontroller at utsiden av skorsteinen er strukturelt lyd.

Instruksjoner

•Sett på sikkerhetsutstyr. Briller, arbeidshansker og en støvmaske er et must for rengjøring din pipe flue. De øvrige du fjerne fra skorsteinen er veldig fint.

•Fjern demper platen fra innsiden av peisen din. Du må kanskje en lommelykt å kunne se den riktig. Metallet i skorsteinen din kan være sprø fra gjentatt eksponering brann varme, så vær forsiktig når du fjerner den.

•Tape en gammel ark eller dråpe klut sikkert over åpningen av peisen din. Bruke tape eller en annen fast tape.

•Bruk stige for å klatre på taket ditt i nærheten av Pipa. Du trenger å få skorsteinen stålbørste med deg. Du kan kjøpe en skorstein pensel på noen peis forsyning eller hjemme forbedring butikken. Det er en rekke størrelser og typer skorstein børster tilgjengelig; Husk å kjøpe en som passer din bestemt pipe.

•Skyv wire skorsteinen pensel ned pipen og bruke den til å skure sidene av skorsteinen og flue. Skrubbe så langt ned som mulig. Sot og støv vil sannsynlig blåse opp av Pipa som du skrubbe, så du kan ha problemer med å se på poeng, avhengig av hvor lenge det har vært siden skorsteinen ble renset.

•Descend stigen og rydde opp noen rester igjen i peisen. Chimney stålbørste skyver mesteparten av sot og tre rester ned pipen i peisen. Bruke butikk vakuum rense peis selv og innsiden rundt demperen også.

Tips og advarsler

  • Hvis på noe tidspunkt du føler kan ikke rengjøre røykrøret av skorsteinen, kan du kontakte en profesjonell fridykker.