Hvordan rengjøre en sement terrasse

March 19

Hvordan rengjøre en sement terrasse

Utendørs sement terrasser kan gi en avslappende flukt etter en lang dag eller når du har selskap. Fordi de fleste terrasser er utsatt for elementene, har de en tendens til å bli skitten og flekkete. Rengjør sement patio minst to ganger i året for å holde seg nye.

Instruksjoner

•Sweep terrassen grundig for å fjerne løse skitt og debris. Når du er ferdig feiende, bruk en butikk vac for å fjerne mindre partikler av skitt. Flytt alle planter, dekorasjon eller andre objekter fra terrassen.

•Våt betong uteplass med en høytrykksvasker. En høytrykksvasker hjelper fjerne caked i smuss og skitt. Hvis du ikke har en høytrykksvasker, kan du bruke en standard vannslange.

•Fyll betong avfettingsmiddel på terrassen. La løsemiddel sitte i fem til ti minutter. Hvis du ikke har konkrete avfettingsmiddel, kan du bruke et rengjøringsmiddel.

•Bruk dekk skrubbe børste til å kraftig skrubbe terrassen fra ende til ende. For best resultat, begynne i en ende av uteplassen og Flytt bakover som du skrubbe. Dette vil tillate deg å grundig vaske området uten avfettingsmiddel eller vann.

•Spray terrassen grundig med høytrykksvaskeren eller vannslange og deretter la det tørke. Må spray fem til 10 minutter å vaske bort alle rester.

Tips og advarsler

  • En høytrykksvasker fungerer best å fjerne flekker fra terrassen. De fleste hage vann slanger er vurdert rundt 60 PSI (pounds per kvadrattomme), mens de fleste press skiver vurderes mellom 1500 og 2000 PSI. Hvis du ikke har en høytrykksvasker, vil du finne deg selv ved hjelp av scrub pensel lenger, hvilke er ikke en lett oppgave. De fleste utstyr utleie butikker vil tillate deg å leie en høytrykksvasker for en dag.
  • Ikke la noen gå på terrassen før det tørker. Det kan være glatt og farlig.