Hvordan rengjøre en satt Juice flekk fra et teppe

September 29

Juice flekker er et ganske vanlig problem i mange husholdninger, spesielt hvis du har små barn kjører rundt. Ofte merke du ikke en flekk til lenge etter flekk hendelsen har skjedd, og flekken har en sjanse til å angi og tørr. På grunn av fargene i juice flekker, kan de være spesielt vanskelig å fjerne. Med en liten albue fett og noen grunnleggende husholdning forsyninger og rengjøringsmidler, kan du effektivt fjerne sett juice flekker på teppet.

Instruksjoner

Prosessen

•Saturate satt i juice flekker med vann. Nyt så mye vann som mulig med papirhåndklær.

•Fyll noen club soda direkte på flekken og la satt for et par sekunder. Blot flekken igjen med papirhåndklær. Mette flekken med vann igjen, og helt blot opp væske med papirhåndklær.

•Mix en fjerdedel av en teskje oppvaskvann såpe i en quart vann i en liten bøtte. DAB fingeren inn i oppvaskmiddel såpe og vann blandingen og bruke noe av dette renere direkte på flekken. Blot med tørkepapir. Gjenta denne prosessen til lite flekken er tydelig på papirhåndklær.

•Spray en liten 3% hydrogenperoksid direkte på flekken og la tørr i fire timer. Sug helt med på papirhåndklær. Bruke noen mer peroxide, denne gangen la det sette tjuefire timer. Blot igjen og gjenta prosessen til alle flekken er borte.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker hydrogenperoksid som den har en bleking handling på noen stoffer.