Hvordan rengjøre en rustfritt stål Griddle

June 26

Hvordan rengjøre en rustfritt stål Griddle

Handle i en kjøkken-butikken, og merker valg stekeplater: stål, krom-belagte, flat dukket eller fjær. Det er miniatyr griller også, og andre laget å koke bare egg, pannekaker og bacon. Hva gjør en stål griddle så populære er at det er bygget med en glatt overflate som kokker ved lave temperaturer, med trau som fanger drenering olje. Det er viktig å rengjøre dem regelmessig for å holde dem fra tilstopping, får for klissete eller brent.

Instruksjoner

• Vent til pan kjøler litt, deretter skrape av overmål næringen stykker, olje og skitt med en stiv slikkepott. Noen ganger tørker mat enklere når overflaten er litt varm. Fei avfall utenfor kanten av overflaten og fange den i en fille. Være svært grundig.

•Scrub med pimpstein, Brillo blokk eller en griddle murstein. Se produsentens instruksjoner; alle typer griddle krever ulike vedlikehold. Nyere griddle overflater kan trenger spesiell behandling - som med anbefalte griddle renere og vann, med en mykere pensel slik at overflaten ikke få riper.

•Fjern din griddle skuffer. Vaske dem av i varmt vann. Bruke en middels ujevne kanter skrubber og vaske overflater med mild oppvaskmaskin vaskemiddel. Vask av såpe såpeskum og deretter la den i renovert vann eller bleket vann i et par minutter. Ta skuffene og tørk dem for hånd. Avsette skuffene litt.

•Tørk skuffene med en myk klut til å skinne bitene opp litt. DAB kluten med noen club soda eller litt blekemiddel. Hjerneslag subtilt dempet kluten hele overflaten av skuffene til glans dem opp.

•Ikke en annen tørke ned av viktigste overflaten av griddle. Fest skuffene tilbake til stål griddle. Forberede den for en annen dag av matlaging. Gjør lite vedlikehold som tørke den av med en slikkepott mellom måltidene.