Hvordan rengjøre en rom & gardiner

February 3

Hvordan rengjøre en rom & gardiner

Enten du har regelmessig rengjøring, eller du sette det ut til siste minutt, er et rom og gardiner nødvendig. Med riktig verktøy og produkter kan du raskt rydde selv skitne rommet i løpet av minutter. En nøkkel til rask rengjøring er å ha et sted å organisere rot. Dette vil i sin tur hjelpe rommet renere, forutsatt at alt er satt bort som den skal. Ved å tilbringe noen minutter opprydding et rom hver dag, kan du gjøre det enklere å rengjøre.

Instruksjoner

•Fjern gardiner og lese instruksjoner for rengjøring. De fleste gardiner har et lite plateselskap med omsorg instruksjonene skrevet på den. Hvis din gardiner er tørr Rengjør bare og du ikke ønsker å tørke rengjøre dem den dagen, kan du gå over dem med slange vedlegg på vakuum å fjerne støv. Hvis de er tilbake til tørr.

•Rengjør vinduene. Nå som gardinene er ned, har du enkel tilgang til vinduet. Spray rengjøringsmiddel i vinduet og tørk den ren med et papirhåndkle. Hvis du er bekymret for striper, kan du bruke avis i stedet. Men de fleste nyere glass rengjøringsmidler er strek gratis, og papirhåndklær bør være tilstrekkelig.

•Dust alle møbler, baseboards og vinduet sills. Spray eller hell møbler polsk på en fille og rengjør tabeller eller tre flater i rommet. Følg samme fremgangsmåte på baseboards og kanalene. Vanligvis, baseboards og vinduskarmer kan gjøres på månedlig basis i stedet for ukentlig når du får dem rene.

•Tørk av kunstverk eller innredning objekter i rommet. Disse elementene kan samle støv over tid. Du kan bruke rag for å rengjøre disse elementene, eller en fjærkost, uansett hva du foretrekker. For malerier, glass på rammen med vinduspusser og et papirhåndkle og bruke møbler polsk rammen hvis det er laget av tre. Ellers vil glass eller multi formålet renere være bra for rammer.

•Rengjør gulvene. Hvis du har tepper eller tepper, kan du kjøre støvsugeren over dem på innstillingen riktig høyde til rengjøres. Hvis du har tregulv, feie dem først for å fjerne støv, og deretter bruke gulv renere med en myk mopp. Vinyl eller linoleum gulv, feie først og deretter tørke med din favoritt renere. Tillate overflater tørke før du fortsetter.

•Vacuum møbler. Smuler kan arbeide seg inn i sprekker på stoler og sofaer, og hvis du har kjæledyr i hjemmet, sjansene er du kan ha dyrehår på din møbler. Med slange vedlegg på vakuum, gå over møbler å hente dette rusk.

•Hang gardiner sikkerhetskopiere. På denne tiden bør din gardiner være klar til å ta av vaskemaskinen om du vasker dem. Tørking noen gardiner som bomull, anbefales ikke da de kan redusere. Hvis din gardiner har støtte for energisparing, anbefales tørking ikke enten. De kan bare opphengt og lov til å lufte tørr. Noen rynker fra vask vil henge gardinene tørr.