Hvordan rengjøre en parafin oljepumpe

January 28

Parafin oljepumper brukes i jetmotorene og noen offentlige busser. Det er viktig å rengjøre parafin oljepumper regelmessig for å fjerne eventuelle hindringer i pumpen røret, forhindre rusk ansamling i filteret og overforbruk av gamle olje, og øke levetiden på pumpen. En ren pumpe er mindre bråkete og mer effektiv.

Instruksjoner

•Sett på briller og et par hansker. Åpne filteret ved å løsne skruer med en skrutrekker og tapper olje i pannen. Filteret vanligvis stikker ut av pumpen og er lett å finne. Løsne boltene og nøye fjerne i olje pan og sett til side. Prøv å huske hvordan du fjernet i olje pan, fordi du vil bruke samme metode for å sette det. Skrive det på en Notisblokk hvis nødvendig. Rengjør filteret med en vifte eller luftkompressor. Ren, tørr, trykkluft fungerer best. Fjerne rusk i filteret en stålbørste og tørk deretter tørt med en lofri klut.

•Rengjør i olje pan og pumpen dekk med en parafin løsemiddel og pensel. Fjerne løsemidler igjen i pannen med en ren, tørr og lofri klut. Når løsemiddelet er fjernet, vask pannen og dekk med varmt såpevann. Skyll og la tørke.

• Søk for scoring på ansiktet og slutten bolig av pumpen. Dette kan være slikket ut med et stykke av glass og lapping sammensatte. Lapping er en prosess der to flater er gnidd sammen med en slipende mellom dem. Noen vanlige stykke glass vil fungere; Formålet er å gni et sprøtt materiale på overflaten.

•Sett noen olje i pumpen og dreie skaftet. Dette er å smøre pumpen og forhindre skade til deler. Du kan senke pumpen i parafin og holde den dekket til oil flyter fra utsalgssteder. Dette vil også vise at det er ingen hindring.

•Sett i olje pan tilbake i pumpen og boltene. Boltene holder pan sted er små og vil bryte hvis skrudd på for stramt. Skru dem ifølge dreiemoment spesifikasjoner i produkthåndboken med en dreiemoment skrutrekker. Installer clean filteret i pumpen. Når pumpen er montert riktig og pan fylt med drivstoff, kjøre pumpen og lytte. Hvis er glatt og stille, pumpen er ren. Hvis pumpen fremdeles lager bråk, gjenta rengjøringen.

Tips og advarsler

  • Bruk aldri løsemidler på filteret eller rør fordi det kan føre til alvorlig skade når pumpen er startet. Rengjør bare tanken med løsemiddel. Kontroller at du bruker parafin løsemiddel.
  • Brukerhåndboken er den beste guideboken for rengjøring en pumpe effektivt.