Hvordan rengjøre en panne med brent egg

March 18

Gjør egg for en komplett frokost er lett til du tilfeldigvis brenne egg på pannen. Eggerøre brenne med den minste forsømmelse, og en fullt brent solsiden synes nærmere en katastrofe. Dessverre brent egg pinne, og uansett hvor mye du skrape bort på pannen med din slikkepott, du kan ikke fjerne dem alle. Rengjøring pannen til sin tidligere glitrende tilstand er et ork, men det er mulig med riktig utstyr og teknikk.

Instruksjoner

•Fyll nok vann i pannen dekke brent egg og legge litt oppvaskmiddel.

•Vri brenneren på komfyren på "High" inntil vannet begynner å koke. Slå brenneren til "Medium" varme og la vannet småkoke i 10 minutter. Hold øye med vannstanden i pan å sikre at det ikke helt fordampe. Mens vannet er simmering, skraping bunnen av kjelen med din slikkepott fjerne filmen brent egg igjen.

•Fjern pan fra brenner og helle ut vann, såpe og egg rester du fjernet. Vask kjelen med såpe og vann og en mild svamp.

•Fyll 1/2 kopp hvit eddik i kjelen og Legg nok varmt vann til å dekke bunnen hvis egget ikke er helt fjernet. La pan sitte i 10 minutter. Bleke eddik med oppvaskmiddel og vann. Hvit eddik vil også fjerne lukten av brent egg.

•Kontroller et lim av natron og vann kjelen har fortsatt olje flekker venstre fra egg. Påfør blandingen til pan med en scrub pute. La lim tørr. Vask kjelen med varmt vann og bruk en grov svamp for å skrubbe bort noen gjenværende film.