Hvordan rengjøre en nederlandsk ovnen etter matlaging

November 7

Hvordan rengjøre en nederlandsk ovnen etter matlaging

En nederlandsk ovnen er en gammel gammeldags crock pott av et moderne kjøkken. Hvis du bruker en nederlandsk ovnen for å tilberede et måltid, bør du vite hvordan du rengjør en nederlandsk ovnen etter matlaging. Fordelene ved matlaging i en nederlandsk ovnen er at det kan gå fra et varmt brenner på komfyren eller i ovnen direkte i tabellen. Riktig nederlandsk ovnen rengjøring garanterer ovnen vil forberede deilige varme måltider i år på gamlemåten.

Instruksjoner

•Scrape innsiden vegger av en skitne nederlandsk ovnen med en plast slikkepott mens ovnen er fortsatt varmt etter matlaging. Legg litt vann til tom nederlandsk ovnen, og sett lokket på toppen. La det damp i ca 5 minutter.

•Scrub inne i nederlandsk ovnen forsiktig med en myk stålbørste eller en scrubby pad for å rengjøre en nederlandsk ovnen etter matlaging. Skrape ikke i ovnen for hardt eller du kan ripe ovnen. Dumpe vann ut.

•Tørk inne en nederlandsk ovnen med avis til du har tørket alt vannet og innsiden av nederlandsk ovnen er rent-gratis brent på, bygget opp, mat. Gjenta renseprosessen for vanskelig å fjerne partikler. Legge mer vann og skrubbe lett. Fjern ekstra vann, og tørk deretter tørt med avisen.

•Coat eller 'sesong' innsiden av en ren nederlandsk ovnen og lokk med vegetabilsk olje å holde tung støpejern nederlandsk ovnen oppretter rust på overflaten. En riktig behandlet nederlandsk ovnen blir ren og rust for så lenge det er nødvendig. La ovnen helt kald før du kaster den bort.

•Plasser knust avis i en behandlet nederlandsk ovnen etter rengjøring og herding. Plasser lokket på ovnen, og bruker tre forladninger av papir lokket hindre avsluttende helt på nederlandsk ovnen. Plass ovnen med avisen innenfor og under lokket i et kjøkken ovn. La den nederlandsk ovn kule fra oppvarmet temperaturen til romtemperatur før fjerne alle avisen og lagre nederlandsk ovnen i et kjølig, mørkt sted til du vil lage mat med det igjen.

Tips og advarsler

  • Husk å rengjøre og sesong nederlandsk ovnen hver gang du bruker det til å koke. Rengjør en nederlandsk ovnen når er det fremdeles varmt slik at mat partiklene er lettere å bryte ned og vaske bort med vann og lett skrubbing av en myk stålbørste.
  • Aldri suge en nederlandsk ovnen i såpe oppvask vann. Vann forhindrer tung støpejern akseptere olje "herding" må "sesong' riktig. Oppvarmet nederlandske ovner kan opprette alvorlige forbrenninger på ubeskyttet huden. Bruk alltid varmebeskyttende hansker for å beskytte deg fra brennende når du rengjør en nederlandsk ovnen etter matlaging.