Hvordan rengjøre en Moldy kjøleskap & fryser

December 28

Hvordan rengjøre en Moldy kjøleskap & fryser

Rengjøring kjøleskap med mold og mugg er aldri hyggelig, men for din egen sikkerhet er det essensielle. Ikke bare kan mold føre en allergisk reaksjon på noen individer, men det kan også føre til sykdom. Heldigvis er det ikke vanskelig å bli kvitt mold og mugg i kjøleskapet. Alt du trenger å komme i gang er et par ingredienser fra din og få vaske elementer.

Instruksjoner

•Tøm alle innholdet fra kjøleskap og fryser. Dette er en god mulighet til å kontrollere om noen mat pakker lekker, og for å kaste utløpt mat. Fjerne skuffer, hyller, skuffer og hylle inserts, så du kanne feilfri under seg. Defrost ditt kjøleskap og fryser, hvis de ikke frost gratis. Når du er ferdig tømme den koble apparatet ditt.

•Plasser alle flyttbare deler av kjøleskapet, for eksempel papirskuffer og -kurver, i badet badekar. Tillate dem å suge i en blanding av vann og natron. En kopp natron bør gjøre for en gjennomsnittlig størrelse badekar. La dem nyte mens du rengjøre innsiden av kjøleskap og fryser. Når du er klar, skyll med rent vann og tørk dem med papirhåndklær.

Hvis noen deler har mold eller mugg på dem suge dem i et badekar med varmt vann og 2 kopper eddik før du nyter dem i bakervarer brus.

•Fyll ufortynnet eddik i en bolle. Dukke en fille i eddik og forsiktig vri det ut over bollen.

•Tørk alle overflater av kjøleskapet ned med eddik fuktet klut. Bruk eddik til fille etter behov. Du må til å skrubbe med eddik gjennomvåt fille i enkelte områder av apparatet.

•Våt en ren fille med vann og vri den ut. Nytt tørk av hele kjøleskap og fryser med våt rag. Nytt våt og vri ut fille etter behov.

•Mix 1/4 kopp natron med 1 QT varmt vann. Dukke en ren klut inn i blandingen, og vri den ut.

•Tørk hele kjøleskap og fryser ut med natron rengjøringsmiddel. Dette vil bidra til å fjerne mugg lukt kan svekkes flekker. Nytt våt og vri ut fille etter behov.

•Dry kjøleskap og fryser med ren papir håndklær. Hvis det finnes rester fra bakepulver, tørke med en ren, våt, klut før tørking.