Hvordan rengjøre en kondensat pumpe

December 26

Hvordan rengjøre en kondensat pumpe

Når du angir en verden av homeownership, du er nødt til å utvide du vokabular - og din "to do" liste. Slik er tilfellet med kondensat pumpe, hvilke kanaler vann produsert i klimaanlegget til avløp eller kloakk. Det beskytter også klimaanlegget, slås det av Hvis for mye vann akkumuleres. Dette kjekk liten pumpe fungerer stort sett ubemerket, og det er akkurat slik du ønsker. Rengjør den en gang i året for å holde det og klimaanlegget knirkefritt.

Instruksjoner

•Grab eier er manuell så kan du enkelt finne kondensat pumpen. På noen enheter, er brukerhåndboken knyttet til klimaanlegget.

Slå av klimaanlegget. Koble kondensat pumpen, som er ofte form av en skoeske.

•Fjern skruene eller nøtter på forsiden av pumpen og løft den ut. Hell noe vann i pumpen i en bøtte slik at du kan kaste den. I din eiers manuell, pumpen kan bli referert til som et reservoar.

•Fyll vasken eller verktøyet badekar med varmt vann. Rengjør pumpe eller reservoar med en svamp. Fjern alle hard flekker med svamp eller en myk børste. Tørke pumpen tørr, så legge den på nytt.

•Consult bruksanvisningen for den anbefalte måten å holde avløp pan ren og klar. Noen produsenter anbefaler bruk av kondensat tabletter; andre kan autorisere bruk av eddik. Blekemiddel pleide å være en felles løsning, men mange avløp fagfolk mener blekemiddel kan skade plastikk PVC-rør.