Hvordan rengjøre en klut & skinn Watchband

September 9

Hvordan rengjøre en klut & skinn Watchband

Mens rengjøring glass og metall deler av en klokke vanligvis bare involverer nøye tørke disse delene med riktige kan polering agenter, fjerne smuss fra en watchband være litt vanskeligere. Watchbands kan bestå av en rekke materialer, som betyr at det finnes virkelig ingen absolutt metode for rengjøring; i stedet avhenger metoden watchband materialet. For en Lær og tøy watchband, vil du bruke en kombinasjon av strategier.

Instruksjoner

•FiIl en liten bolle med varmt vann. Legg 2 ss. klær vaskemiddel og bland godt med din gammel tannbørste.

•Trykk dråpene av gamle tannbørsten og skrubbe klut deler av watchband. Skrubbe intenst, fjerne fanget skitt og svette. Skitt bør komme ut i en tykk skum. Holde dipping tannbørsten i blandingen og skrubbe før dette skjer.

•Rinse tannbørste i rent vann. Skyll av lerretet av watchband, bruke små mengder rent vann via tannbørsten, inntil det er ingen merkbar såpevann rester på watchband.

•Ta en liten bar med bedrøve såpe og gni det kraftig mot den skinn delen av watchband, skaper en tykk skum. Skyll av den bedrøve såpen med en fuktig klut.

•Legg en prikk av skinn betinget til watchband, omtrent på størrelse med halv en krone. Gni den med fingrene og la den suge i skinn før iført klokke igjen.