Hvordan rengjøre en klokke med en tannbørste

November 4

Hvordan rengjøre en klokke med en tannbørste

Hvis din armbåndsur har samlet en god del av skitt, er det tid å gir den en grundig rengjøring. Heldigvis kan du gi ur energisk børste med noe mer enn en myk-bristled tannbørste og en håndfull husholdning nødvendigheter. Er verktøyet mest anerkjente i verden av munnhygiene, tannbørster kan være nyttig i en rekke av renhold bestrebelser. Så neste gang din favoritt timepiece er trenger rengjøring, bryte ut tannbørsten og skinne opp på et blunk.

Instruksjoner

•Fjern store forekomster av skitt med en slipende washcloth. Tørk forsiktig av din timepiece i en sirkulær mote for å kvitte seg med lett å fjerne flekker eller biter av smuss. Bruk en tannpirker til å trekke ut alle rusk fra golfbane av din watchband.

Lysrøret suge en myk-bristled tannbørste i en blanding av flytende såpe og vann. Forsiktig skrubbe din timepiece klokke og watchband. Når rengjøring klokken klokke, vær forsiktig for ikke å skrubbe for kraftfullt, da dette kan resultere i den timepiece gir å bli våt.

•Dry din fersk renset timepiece med en slipende washcloth. Når klokken har blitt grundig tørket, vil du være fri til å bruke den igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis din timepiece har en skinn watchband i stedet for en metallisk, fjerne bandet og rengjøre den med en tradisjonell skinn renere.