Hvordan rengjøre en jacuzzibadekar med blekemiddel

August 27

Mange ganger når folk har jacuzzibadekar de vil bruke den for en stund og så moro av det begynner for å avta, og de må bruke det like mye. Eller de vil gå inn i et hus med en som ikke brukes på en stund. Når dette skjer, kan mange ganger avskum og annet skrot begynne å utvikle i jets av badekaret. Denne avskum er ofte ganger bare synlig når du aktiverer badekaret i jets og vann ser forferdelig. Heldigvis er det noe du kan gjøre om den.

Instruksjoner

•Fyll badekar med varmt vann. Vil det være minst et par inches over jets, ellers din jacuzzi blir ikke rengjort skikkelig.

•Measure ut en halv kopp blekemiddel og en spiseskje av vaskemiddel og putte den i jacuzzibadekaret.

• Kjør dysene på sitt høyeste innstilling og åpne jets. Dette vil tilby den mest mengden av vann bevegelse i badekaret, og også den maksimale mengden vann (og dermed renere) kjører gjennom dysene.

•Se jacuzzibadekaret kjøre ca 15 minutter. Du burde se en masse skittent vann og avskum flyter rundt i badekaret på dette punktet.

•Drain badestampen og rense ut noen gjenværende junk fra veggene og gulvet. Du kan bare bruke papirhåndklær eller en fille for å rydde opp i dette rotet. Ikke Tenk på hver lille ting ut, bare til større stykker som vil ha en vanskelig tid går i vasken.

•Fyll når jacuzzibadekaret; igjen, over jets.

• Kjør badekaret på full blast i 10 minutter å skylle ut alle resterende skitt og blekemiddel. Hvis du ser en masse skrot fortsatt kommer ut av jets, kan du gjenta hele prosessen eller i det minste skylle den igjen før i jetfly spray rent vann.

Sørg for at rene jets sprøyting med blekemiddel minst en gang i uken og rense dem med en jacuzzi bomull vattpinne.

Tips og advarsler

  • Fullføre blekemiddel og oppvaskmaskin vaskemiddel prosessen flere ganger per år å holde din jacuzzibadekar ren. Hvis du bruker noen badesalt eller badeoljer i jacuzzibadekar vil du gjøre denne prosessen om en gang per måned. Dette er fordi disse oljer og salter vil øke opphoping i din jetfly. Når du velger en oppvaskmiddel, unngå enhver form for "detaljert" vaskemidler. Disse har ekstra syre i dem og kan ha en ekkel effekt på badekaret ditt farge, spesielt metalldeler.