Hvordan rengjøre en Inground basseng med en Vinyl fôr

April 5

Visse hensyn som må tas når rengjøring et basseng med en vinyl fôr. Duken kan virke vanskelig, men hvis du ikke vasker det med forsiktighet, kan det oppstå en punktering. En punctured liner kan ødelegge bassenget helt, forlater deg med en stor, klumpete bakgård fritid gjenstand som er svært vanskelig å reparer eller kast. Kontroller at du bruker riktig verktøy og utstyr når rengjøring din vinyl liner slik at du kan nyte din inground basseng i mange år framover. Hvis bassenget ikke tømmes ennå, må du gjøre dette først for å rense duken deg selv.

Instruksjoner

•Lag dine rengjøringsmiddel i bøtte. Bruker omtrent halvparten av ditt kjøkken rengjøringsmiddel, bland en bøtte med vann og rensemiddel sammen. Når du har strømmet i rensemiddel til nivået av omtrent en tredjedel av veien opp bøtte, fylle resten av bøtte med vann.

•Start skrubbing duken. Du bør kunne arbeide fra siden av bassenget. Dypp myk Bristol sopelime i denne rengjøring blandingen, og starter fra toppen, begynner å skrubbe duken forsiktig. Du kan se skitt og smuss begynner å komme unna.

•Arbeid deg rundt bassenget. Alltid fungerer fra toppen og ned, og være forsiktig å skrubbe duken grundig, men alltid forsiktig. Nytt dukkert sopelime i rengjøring miksen ofte.

•Overflate opp ved scrubbing bunnen av bassenget. Vær svært forsiktig mens du gjør dette en del bcause bunnen får glatt stund du skruppel det. Begynner i deep end og jobb deg vei til den grunne enden slik at du kan få ut mer lett når du er ferdig.

•Rinse hele bassenget med slangen. Hvis du har savnet et sted, gjerne skrubbe den ut, og skyll igjen. Du bør være liberale med vann når du er skylling sørge for at du har fjernet alle spor av blekemiddel og vaskemiddel.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du har gode sko som har god løpebanen, som tennis sko, men som ikke vil skade duken, som stål toed støvler kanskje.