Hvordan rengjøre en Inground basseng dekk

February 15

Hvordan rengjøre en Inground basseng dekk

En inground basseng må beskyttes når det ikke er i bruk, som for de fleste bassenget eiere betyr den i vintermånedene. Hele denne tiden får dekselet på din inground basseng ganske skitne, selv skitne. Når du fjerner dekselet på slutten av våren eller begynnelsen av sommeren åpne inground basseng, er det mulig at du må gi en grundig rengjøring før den lagrer den bort for bade sesongen.

Instruksjoner

•Lay inground basseng dekk ut flatt i hagen din. Sjekk under første at det er ingen synlige gressflater som kunne gjørmete. Dette vil bli den andre siden av overbygg skitten.

•Mix sammen vann og bilvask såpe etter såpes retningene for fortynne den. Uten retninger, bare bruke flere dråper såpe per gallon av vann.

•Bruk en myk børste til å skrubbe ned alle områder av inground basseng dekk med såpevann. Betale nærmere oppmerksomhet til områder som har åpenbart vært caked med skitt og rusk, eller som har tegn på fugl droppings.

•Spray dekselet med din hageslange og en sprededyse skylle. Bruk en lavtrykk spray sette for å unngå å skape gjørme inne din gårdsplass.

•Tørk av det stående vannet fra ditt inground basseng dekk, og deretter la dem tørke naturlig resten av veien. Når tørr, vil det være klar for lagring.