Hvordan rengjøre en Incase sateng saken

August 13

Hvordan rengjøre en Incase sateng saken

En incase sateng sak er utformet for å beskytte datamaskinen mot riper og skraper. Den er utstyrt med åpninger for optimalisert varme utbetaling. Samtidig beskytte datamaskinen, saken også lett tilgang til alle viktige plugger og enheter og kommer i forskjellige farger for å utfylle den bærbare datamaskinen. Regelmessig rengjøring av sateng saken vil bidra til å holde den i god stand. Du trenger ikke noen spesielle rengjøring løsninger, bare vann og noen rene kluter.

Instruksjoner

•Fjern laptop fra din incase sateng saken ved å dra de små tappene, plassert på sidene av laptop, fra den bærbare datamaskinen. Nøye løft og fjerne bærbare fra saken og sett det til side.

•Bruk en myk klut støv interiør og eksteriør av saken.

•Dampen et stykke myk klut som mikrofiber, med vann. Bruke fuktig klut til å tørke saken. Tørk inn siden av saken så vel som utsiden. Tørr hele sateng tilfelle med en tørr, myk klut.

•Lukk og plassere maskinen på en fast overflate. Fast, men nøye, trykk laptop ned i sateng saken før du hører det klikker på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis du har problemer med å fjerne bærbare fra incase sateng tilfelle, setter du inn et kredittkort i sporene mellom datamaskinen og saken.