Hvordan rengjøre en Hard Cover for badebasseng

June 18

Hvordan rengjøre en Hard Cover for badebasseng

Et deksel er ditt svømmebasseng beskyttelse mellom det og elementene; Derfor er få skitne en del av stillingsbeskrivelsen. Bladene, vann, pinner og annet materiale tendens til å bygge opp på utsiden av coveret under måneder der bassenget er lukket, slik at du med et rot å rydde opp kommer våren. I tillegg er de fleste bassenget eiere ofte møtt av store pytter eller gjørme på forsiden også. Heldigvis rengjøring et overbygg er enkel og krever ikke mye av din tid.

Instruksjoner

•Fjern så mye rusk og væske som du kan mens dekselet er fortsatt på bassenget. Bruk din skimmer eller en lang kost fjerne solid rusk fra forsiden. Bruk en sopelime til å dytte ut væske eller bruke bassenget vakuum til å fjerne væske som sitter på forsiden. Fjerne materialet mens dekselet er fortsatt i bassenget er dekselet lettere å plukke opp og flytte.

•Løft opp dekselet av bassenget. Fjerning er vanligvis lettest når en person er på hver ende for å løfte. Legge forsiden ned på bakken.

•Squirt hele forsiden med vann fra slange. Hell vask såpe på forsiden. Hvor å bruke varierer per størrelsen på forsiden. Starter med en capful og legge til flere hvis dekselet kommer ikke ren eller det ikke er nok såpe. Du kan også kjøpe overbygg renere fra svømmebassenget forsyning butikken og utøse riktig som angitt på Flaskens plateselskap.

•Scrub overflaten av dekselet med hard-bristled scrub pensel. Skyll dekk med vann når du føler er tilstrekkelig ren. Utelate dekning i solen tørke.

Tips og advarsler

  • Sett på dekselet hvis det er noen hull, sprekker eller tårer.
  • Bruke scrub pensel som er knyttet til en lang stang så du trenger ikke å gå på forsiden.