Hvordan rengjøre en grøft

May 25

Hvordan rengjøre en grøft

En tett grøft kan overflyt, forårsaker vannet til bleke eller basseng i veier, ofte resulterer i dyre reparasjonskostnader. Grøfter kan bli tett erosjon, bank kollaps og hindringer av bladene, pensel, søppel og annet rusk. Regelmessig og riktig vedlikehold, vil spesielt etter flom og stormer, hindre veien skade som følge av tette grøfter.

Instruksjoner

•Rengjør hindringer av blader og penselen fra grøfter ved hjelp av en hage hakke. Hage hakke hindrer du møter en slange som forsøkte et kjølig sted for å hvile og gi deg et våpen hvis det oppstår en giftig slange.

•Bruk gummihansker å plukke opp rusk du trekker ut av grøfta. Legge den i søppelsekker eller en trillebår. Du kan brenne børsten etter det tørker, hvis ditt lokale forskrifter og brenne ganger tillater pensel brenningen.

•Shovel ut hindringer av jord forårsaket av bank kollapser og erosjon. Handlevogn jord til et annet område av din eiendom med en trillebår eller bøtte.

•Reshape bredden på hver side av grøfta hvis jord erodert eller banken kollapset. Kuttet grøfta har bratte sider og scatter grus å hindre fremtidige erosjon. I slutten av våren, sommeren og tidlig høst ugress og gress vokser raskt tilbake i grøfta for å forhindre videre erosjon og bank kollapser.

Tips og advarsler

  • Traktorer festet med vinkel regulerbare skraper og utjevning blad vedlegg kan også fjerne grøft rusk og skjære gjennom jord hindringer.