Hvordan rengjøre en Glass dusj dør med Non-Stick matlaging Spray

October 5

Istedenfor å bruke sterke kjemikalier å rengjøre hardt vann og såpe avskum fra glass Dusjdører, bruk ikke pinne cooking spray. Ikke bare er det enkelt å bruke; Når du er ferdig det hindrer avskum stikker for en uke.

Instruksjoner

Hvordan rengjøre en Glass dusj dør med Non-Stick matlaging Spray

•Denne fungerer som magi. Spray innsiden av glass Dusjdører med ikke pinne cooking spray. En ganske lys samlede spray fungerer. Du vil se avskum og hardt vann rester begynner å forsvinne nesten umiddelbart.

• Vent fem til ti minutter, deretter gå tilbake over Dusjdører med papir håndkle eller en ren absorberende klut for å fjerne alle rester. Slå klut ofte til dørene er ren, strek og lofrie.

•Denne fungerer på krom kraner og inventar også. Bruke samme metode. Den ikke pinnen cooking spray etterlater en tynn usynlig rester som frastøter vann og såpe avskum gjennom mange dusjer. Vann perler opp på glass og krom og det vil bli renere lenger.

•Unngå å få spray direkte i badekaret fordi det vil gjøre det litt glatt. Hvis dører er virkelig dårlig og trenger en tung applikasjon spray, angi noen gamle håndklær ned først, eller rengjøre badekaret etterpå med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann for å fjerne olje.

Tips og advarsler

  • Det trenger ikke å være et navn-merke. Dollar og rabatt butikken merkevarer fungere like bra.