Hvordan rengjøre en gammel porøse jern badekar

June 27

Noen ting føler bedre enn å ta en lang suge i romslige gamle jern badekar. Men selv om Porselensemalje overflaten av en jern badekar er ganske vanskelig, kan over tid skader oppstå. Porselen finish på en støpejern badekar blir ofte slitt og porøs. Noe kan forårsake chipping porselen overflaten eller ved bruk av slipende eller sure rengjøringsmidler det. Overflaten kan bære bort og bli porøs, gjør rengjøring gamle jern badekar vanskeligere. Derfor er det viktig å rengjøre slik badekar riktig for å unngå å forårsake mer skade.

Instruksjoner

Generelt rengjøring

•Velg en slipende rengjøringsmiddel. Hvis bruker en kommersiell rengjøringsmiddel, Velg ett som eksplisitt erklærer på etiketten at produktet ikke klø. Du kan også bruke en fortynnet løsning oppvaskmiddel og vann eller lage en lime med natron og vann.

•Bruk slipende rensemiddel for rens av badekaret. Hvis du bruker en flytende rengjøringsmiddel, bare bruk det på overflaten av badekaret. Hvis du bruker en pulver rengjøringsmiddel eller natron, våt badekaret først og deretter strø pulveret rensemiddel over overflaten av badekaret så du kan lage en lime.

•RUB rensemiddel på overflaten av badekaret med en fuktig bomull terry klut, svamp eller papir håndklær. Du kan bruke enten en sirkelbevegelse eller en frem og tilbake-bevegelse. Hvis du bruker en pulver rengjøringsmiddel, Legg mer vann for å opprettholde en deigaktig konsistens.

•Continue gni rengjøringsmiddel på overflaten, flytte fra ett område til neste til du har renset hele badekaret.

•Bruk trisodium fosfat (TSP) å rengjøre tunge forekomster av skitt eller såpe avskum. Bland 1 ss av TS i 1 gallon varmt vann. Hell noen av løsningen i badekaret og bruke en våt klut til å gni det på overflaten, flytter fra én inndeling til neste.

•Etter at du er ferdig rengjøre badekaret, skyll den med rikelig med varmt rent vann. Tørr porselen overflaten av badekaret ren frotté eller en bomull håndkle.

Rengjøring Rust

•Apply sitron juice fjerne lys rustflekker. Helle sitronsaft på flekken eller suge kluten du bruker i sitronsaft og bruke den på flekken, gni til den er borte.

•Bruk oksalsyre å fjerne gjenstridige rust flekker, ifølge Utah State University samarbeidende forlengelse. Legge til 1 ts av oksalsyre en kopp varmt vann. Bruk gummihansker og vernebriller. Løsningen gjelder det berørte området, og gni den med en fuktig frotté. Stoffet oksalsyre løsningen av en ammoniakk løsning.

•Rinse badekar med varmt vann og tørk den med terry bomullsklut eller bomull håndkle.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk andre rengjøringsmidler i kombinasjon med TS.