Hvordan rengjøre en forsyning verktøyet belte

September 28

Det er ingen måte å bo rent på en byggeplass eller i et byggeprosjekt, som er alle de mer grunn må rengjøres forsyning verktøy beltet. Forsyning verktøyet belter laget av bomull, polyester eller nylon rengjøres i vaskemaskinen. Verktøyet lærbelter må rengjøres med mer forsiktig. Tradisjonelt er forsyning verktøyet belter laget av Lær på grunn av sin evne til å tåle slitasje. Støv, maling eller annet stikke på innsiden og utsiden setebeltene. Hold beltet rent ved hjelp av materiellet som finnes på din lokale jernvarehandel.

Instruksjoner

•Apply Castilla såpe til en myk børste. Skumme såpen med vann. Skrubbe utsiden av forsyning beltet. Tørk av overflødig såpe med en fuktig myk klut.

•Apply Castilla såpe til en tannbørste. Skumme såpen med vann. Skrubbe innsiden av poser på beltet. Tørk av overflødig såpe med en fuktig myk klut. La beltet tørke i 4 timer.

•Varmebestandig 4 kopper vann i en gryte. Varme vann til en putre, men ikke koke vannet. Hell 4 ounces av lanolin i en glassbeholder. Plass beholderen glass i gryte. Varmt vann smelter lanolin.

•Fyll 6 unser ryddigs foten olje i beholderen med lanolin. Bland lanolin og ryddigs foten olje med et glass rørestang.

•Moisten en myk klut med blandingen. Gni blandingen på fasaden og interiøret på beltet med fingertuppene. La blandingen absorbere i 2 timer. Levere verktøy beltet er nå rent.