Hvordan rengjøre en flettet Jute teppet

July 5

Med så mange fordeler for jute tepper, for eksempel miljøvennlig vekst og manglende evne til å aldri gå ut av stilen mens utlån deres naturlig utseende til alle rom i hjemmet, er det lett å avfeie ulempene som kommer med dem.. Jute tepper krever pleie og vedlikehold som de ikke bare kan vaskes når de bli skitne. Hvis du er villig til å ta på rengjøring og omsorg for disse spesielle tepper, kommer belønningen i form et nydelig teppe som vil vare i mange år fremover.

Instruksjoner

•Rengjør opp søl umiddelbart med en ren klut eller papirhåndkle. Blot området, husk ikke å gni eller presse så hardt at du føre til fuktighet å sive dypt inn fibrene. Club soda gjelder en ren klut og forsiktig blot teppet hvis utslippet ser ut som det kan bli en stain. Tørr området med hårføner på lav, eller plassere en fan i nærheten for å hjelpe det tørke raskere.

•Vacuum teppet regelmessig for å forhindre skitt fra losji dypt i fibrene. Bruk en sløv kniv eller plast kant for å skrape bort noe skitt som kan ha blitt sittende fast på teppet, og vakuum det opp.

•Sprinkle natron på teppet og la den sitte over natten for å absorbere noen langvarig lukt som kan være i teppet. I morgen, vakuum opp bakepulver og snu teppet gjenta på den andre siden. La bakepulver på teppet i minst 2-3 timer før du fjerner den.

•Rengjør opp pet ulykker umiddelbart. Fjerne faste stoffer med papir håndkle og pletten opp urin raskt. Bland hvit eddik og vann i like deler, og dyppe en ren klut å forsiktig blot området rent. Dekk området i natron til å trekke fuktighet ut av det og også for å fjerne lukt.

Tips og advarsler

  • Rotere teppet nå og da for å reversere flyten av trafikk. Dette vil bidra til å beskytte din teppe fra utilbørlig skade.
  • Unngå bruk av sterke kjemikalier. Det er ikke trygt å damp Rengjør din jute teppe det kan forårsake teppet spisser. Unngå bruk av varmt vann når rengjøring din jute teppet. Pass på at du ikke plasserer din teppe i et område hvor det kan bli utsatt for søl eller fuktighet som badet.